Hlavní obsah
Foto: Smart Press

Foto: Smart Press

I z chleba se dá vytvořit hostina pro krále. Nevěříte? Tak to jste ještě neochutnali chléb plněný paprikovou směsí!

15 min.
Příprava
45 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 bochník
  • 1 bochník chleba
    1
  • 80 g tyrolské slaniny
  • 300 g balkánského sýru
    7
  • 2 ks vejce
    3
  • 100 ml smetany
    7
  • 1 trs cherry rajčat
  • 30 g parmazánu
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Troubu předehřejte na 180 °C.

02.

Vrchní část chleba tence seřízněte, vnitřek pomocí lžíce vydlabejte a vyložte plátky slaniny.

03.

Sýr prošlehejte s vejci a smetanou.

04.

Směsí naplňte chleba, ozdobte rajčátky a posypte parmezánem.

05.

Plněný chléb pečte 35 – 45 minut.

Související témata:

Načítám