Hlavní obsah

Po kojení neměla žádná prsa. Teď má Katka (34) ňadra větší a je nadšená!

Foto: Archiv

Katka toužila po nových ňadrech, a také se jich dočkalaFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Katka (34) měla vždy menší, ale pevná prsa. Pak odkojila dvě děti, a po jakémkoli dekoltu byla veta. Katka to těžce nesla, styděla se i před manželem. Nyní má nová ňadra a zase se cítí jako žena!

Článek

Se svým poprsím neměla Katka nikdy problém. Jak sama říká, bývala tak akorát do ruky, ani velká, ani malá. Jenže dva porody a kojení dvou ratolestí vše změnilo.

Prsa zmizela

Z menších céček byla najednou velmi ubohá áčka. „Děti mi prsa doslova vysály,“ popisuje Kateřina. Jejím druhým já se tak staly push-up podprsenky, které dokázaly absenci ňader zamaskovat. „Jenže bez nich jsem si nemohla obléct vůbec nic, koupání v bazénu jsem se raději vyhýbala úplně. Styděla jsem se i před manželem a do zrcadla jsem se na sebe raději nedívala,“ vypráví Katka, která celou tu dobu snila o plastické operaci, díky níž by zase měla hezký dekolt.

Foto: Archiv

Mladé mamince se hrudník výrazně zmenšil a povolil poté, co odkojila dvě ratolestiFoto: Archiv

Šikovné ruce chirurgů

A přesně tenhle zákrok mladá maminka vyhrála. Na klinice Medicom Clinic nejdřív vše důkladně probrala s operatérem, prošla předoperačním vyšetřením a o korekci pooperačních jizev si povídala i s dermatoložkou. Nakonec došlo na samotnou operaci.

Foto: Archiv

Katka před (vlevo) zákrokem a po (vpravo) něm. Rozdíl je velikýFoto: Archiv

„Provedli jsme augmentaci prsou neboli jejich zvětšení pomocí silikongelových implantátů. Tvar prsou se výrazně vylepšil. Na levé straně měla paní Kateřina i vpáčenou bradavku, ta se po operaci také krásně upravila. Nyní má poprsí velikosti B až C, plnější má i horní kvadrant,“ popisuje zákrok plastický chirurg Peter Ondrejka z Medicom Clinic.

Foto: Archiv

I z profilu je vidět, jak moc implantáty Katce prospělyFoto: Archiv

Ani rekonvalescence po tomto zákroku není nijak dramatická. „Do běžného procesu bez větší fyzické či sportovní zátěže se žena může většinou zapojit tak po týdnu, přičemž zhruba prvních šest týdnů je nutné nosit kompresivní podprsenku. Kompletní rekonvalescence pak trvá asi šest až osm týdnů, ale tím je myšleno, že pak už nejsou absolutně žádná fyzická omezení,“ vysvětluje plastický chirurg Pavel Horyna z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Foto: Archiv

Před operací neměla Kateřina skoro žádná prsa, po zákroku se může pyšnit plným dekoltemFoto: Archiv

Foto: Archiv

Už po týdnu od operace je možný návrat do běžného provozuFoto: Archiv

Sebevědomí je zpět

Z výsledku operace je Kateřina nadšená. „Zase jsem to já a konečně se opět cítím jako žena. A s větším sebevědomím mám i větší chuť do života. Jsem maximálně spokojená a rozhodně bych neměnila,“ říká Katka.

A co vzkazuje ženám, které trápí podobný problém? „Nebojte se a jděte si za tím, co chcete. Nejen, že budete dobře vypadat, ale především to, jak se budete cítit, vás pozitivně ovlivní,“ dodává Kateřina.

Foto: Archiv

Přesně o takovém poprsí Katka snila. Jak se vám po zákroku její ňadra líbí?Foto: Archiv

Foto: Archiv

Sympatická maminka přiznala, že díky plastickým chirurgům se opět cítí jako žena. A focení po plastice si užila!Foto: Archiv

Tak co říkáte, není to po operaci opravdu o hodně lepší?

Reklama

Načítám