Hlavní obsah

Podzim v TV: Nové seriály a show

Foto: ČT

V seriálu Cukrárna uvidíte Veroniku ŽilkovouFoto: ČT

Reklama

Po tradičně vágním létě se televize opět pouštějí do boje o diváka. A bude to řádná bitva, o čemž svědčí i to, že někteří do poslední chvíle taktizovali s nasazením nových pořadů. Podívejme se, jaké nové pořady přinesou tři nejsledovanější české televize na naše obrazovky.

Článek

Prima sází na Česko Slovensko má talent, Krause a Pohlreicha

Nikdy jsem nestrávil deset hodin v Národním divadle. Natáčení prvních dílů Česko Slovensko má talent však bylo velmi zábavné právě svojí pestrostí. Můžete se těšit na hvězdnou porotu ve složení Lucie Bílá (hodná), Jan Kraus (kupodivu docela hodný) a Jaroslav Slávik (porotní kat) a výkony účinkujících, z nichž některé vám vezmou dech a jiné vás zaručeně rozesmějí.

V oblasti seriálové tvorby jsme přijali pozvání na prvou klapku natáčení nového seriálu Cesty domů, kde Prima vsadila na režisérskou osobnost Jiřího Adamce a rodinnou tematiku. V nové reality show Na nože bude obávaný Zdeněk Pohlreich opět trápit kuchaře. Itala v kuchyni, oblíbeného Emanuela Ridiho, si však Prima ve svém vysílacím schématu ponechává. Poprvé otevře své dveře Skečbar s výčepákem Zdeňkem Izerem a půvabnou servírkou Nelou Boudovou. Hlavní protagonista nového pořadu Show Jana Krause si na tiskovce pochvaloval: „Narozdíl od mého předchozího pořadu to na Primě budu mít bez cenzury. Dali mi volnou ruku!“

Foto: Tv Prima

První klapka seriálu Cesta domůFoto: Tv Prima

V ČT Cukrárna přestěhovala Vyprávěj a Šíp nahradí Krause

Nový seriál Dušana Kleina Cukrárna přestěhoval třetí řadu retro seriálu Vyprávěj z pondělku na pátek. Ve výborně obsazeném seriálu uvidíte Veroniku Žilkovou, Janu Štěpánkovou, Naďu Konvalinkovou, Ivu Janžurovou a další herecké osobnosti. Páteční pozdněvečerní čas po Janu Krausovi obsadí Všechnopárty Karla Šípa, a tak se tito dva baviči nejspíše v pátek budou setkávat v přímém střetu. Talk-show pořady na ČT doplní Na kus řeči s Miroslavem Donutilem natočené již v roce 2002 i pokračování Mamba show Haliny Pawlowské. Nedělní večery nabídne ČT jako alternativu talentovým show na Nově a Primě české premiérové velkofilmy. 5. září uvede ČT film Filipa Renče s názvem Hlídač č. 47 v hlavní roli s Karlem Rodenem. Další týden můžete zhlédnout film Kanadská noc (Dagmar Havlová a Viktor Preiss), a o týden později Jakubiskův velkofilm Bathory.

Foto: Tv Nova

Nova pro vás připravila Dokonalý světFoto: Tv Nova

Na Nově dva zcela nové seriály a Talentmania

Na oživení reklamního trhu si Nova počkala s novým seriálem Okresní přebor (hrají Luděk Sobota, Ondřej Vetchý, Tatiana Vilhelmová) z prostředí venkovského fotbalu, který v šestnácti půlhodinových dílech první řady od září svým humorem nahradí oblíbený sitcom Comeback. Ten se vrátí ve své třetí řadě, která je už natočena, až v příštím roce. Nepřijdete ani o seriálovou „klasiku“ – připraveny jsou nové díly seriálů Ulice i Ordinace v růžové zahradě 2. Česko-slovenská soutěž Talentmania bude svádět tvrdé nedělní boje s podobným formátem na Primě.

Nový výpravný novácký seriál Dokonalý svět bude exkurzí do atraktivního prostředí módního luxusního časopisu Grace. Hotovo je 16 padesátiminutových dílů, seriál je točený náročným „filmovým“ způsobem a setkáte se v něm s více než stovkou českých a slovenských herců – v hlavních rolích s Jurajem Kukurou, Jitkou Čvančarovou, Terezou Brodskou, Sašou Rašilovem či Zuzanou Norisovou. Příběh má být věrným odrazem skutečného fungování lifestylového časopisu. Autorkou scénáře je totiž Mirka Vopavová, bývalá šéfredaktorka a nyní ředitelka několika časopisů.

Reklama

Související témata:

Načítám