Hlavní obsah
Foto: David Háva

Foto: David Háva

Doba, kdy jste si mohli vybrat z přílohy jen brambory, rýži nebo knedlíky, je naštěstí dávno pryč. Čím dál častěji se v našich menu objevují mnohem zdravější varianty, za které vám vaše břicho určitě poděkuje. Jak upravit pohanku?

15 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 ks červené řepy
  • 1/2 ks celeru
    9
  • 150 g pohanky
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 150 ml kokosové smetany
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 hrst listové petržele
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Související témata:

Načítám