Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zbylo vám kousek uzeného vařeného masa a nevíte jak s ním naložit? Zkuste pomazánku s okurkami, chutná lépe než kus masa na chleba!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g uzeného masa
  • 50 g másla
    7
  • 3 lžíce majonézy
    3
  • 3 lžíce zakysané smetany
    7
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1 lžíce čerstvé pažitky
  • 2 špetky soli
  • 5 ks kyselých okurek
    10
    12
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Máslo vyšlehejte s majonézou a smetanou. Vychladlé uzené maso nasekejte nadrobno, okurky nakrájejte na malé kostičky. Všechny ingredience dobře promíchejte spolu s mletou paprikou, pepřem a pažitkou a dle chuti osolte.

Načítám