Hlavní obsah

Pozor, bejvalky kradou! 3

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podívej, drahá, já nic neudělal!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

3. díl - Nemáme je rády. Bejvalky našich mužů. Na druhou stranu si i ony mohly zažít nepříjemné chvíle po rozchodu. Čím se jim dá nejlépe pomstít? A co čeká vás, když se dostanete do stejné situace?

Článek

Bejvalka prostě není jediná, která dokáže vymyslet podlé intriky a pomsty. I muži si řeknou svoje, když se cítí ukřivdění, ne že ne. Pokud vás to uklidní, tak všechny nebožky si mohly projít odvetnými akcemi ze stran partnera, se kterým se rozešly. Uražená ješitnost je někdy horší než banda vrahů. Zeptaly jsme se tam na „druhém břehu", čím že se snaží svým bývalým láskám ublížit, aby dosáhli zadostiučinění. A zjistili jsme, co vás může potkat, pokud i vy se stanete bejvalkou. Mužské triky? Zákeřné! Nevěříte?

Trik: Kamarádí se s vaší rodinou a přáteli

Rodičům a sourozencům nalhává, že se rozchodem mezi jím a vámi vůbec nic nemění. Zajímá se, zda se vaše matka nedře s nákupem, jestli váš otec má s kým jít v pátek na pivo, že by ho rád doprovodil. Sestře se postará o vypálení oblíbené muziky a donese jí nádhernou kytici k narozeninám. Bráchovi sežene lístky na hokejový zápas. Vaši přátelé jsou zároveň i jeho přátelé. Razí si cestu k informacím a sám za sebe pouští jen ty, které uzná za vhodné a o nichž si myslí, že vám ublíží. S upřímností blafuje, ale dokáže to mistrovsky zakamuflovat - stejně jako poměr s milenkou.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedAž se s tebou rozejdu, uvidíš ten tanec!Trik: Ihned se stýká s jinými

Naloží stopařku, popadne kolegyni z práce nebo poprosí třeba pošťačku, to mu je jedno. Úkolem je vyvést vás z rovnováhy, abyste žárlila. Ukazuje se na místech, kam chodí vaši přátelé, a spoléhá na drby a donášky (a spoléhá dobře, šíří se jako mor). Dá se říct, že vyčkává na přímý zásah. Hraje na city. Udělalo by mu strašnou radost, kdyby vás obměkčil. A kdybyste uznala svoji chybu a neskutečně žárlila. Ke štěstí někdy stačí málo...

Trik: Přivádí vás k šílenství svým klidem

Pije, kouří, lituje se, ale ve vašich očích chce být tím, jenž je vlastně rád, že jste utnula společné soužití jako první. On na to přeci neměl odvahu, nechtěl vám ublížit a být tím špatným. Čekal na váš první krok. Zkrátka: Baby, konečně jsem šťastný, ty jsi mně tolik bránila v rozletu! Blafuje podruhé, doma neví, co sám se sebou. Praskliny na stropě si přepočítal nejmíň desetkrát, když o vás přemýšlel.

Trik: Realizuje vaše plány

Chtěla jste si před rokem pořídit lepší pračku, dovolenou, auto? Tenkrát to nešlo, ale časy se mění. On si koupí drahé vozítko, pojede na luxusní dovolenou, své (možná rádoby) milence pořídí ty krokodýlí lodičky, o kterých jste tak dlouho snila. A pochopitelně zařídí, abyste se o všem dozvěděla co nejdřív z první ruky. Chce vám ukázat, o co všechno jste přišla. To víte, pro vás by toho bylo tenkrát škoda, ale pro svoji novou známost vše hrozně rád zařídí. Máte projevit lítost. Neskočte mu na špek!

Trik: Zkouší na vás pravidlo zadnice

Myslí si, že čím více vám ji ukazuje, tím více u vás stoupá na kreditu. Využije každé prkotiny pro společné setkání, např. že jste si u něj zapomněla oblíbené plavky. Nechá vás si pro ně přijít až k němu domů, načež pár minut po domluvené hodině zavolá, že mu do toho vlezlo něco mnohem „důležitějšího". Máte se domnívat, že se samými aktivitami nezastaví a je o něho zájem. Když jste však na to připravená, z míry vás to nevyvede a plavky máte stejně ještě jedny.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedNech žít mě i moji rodinu!Trik: Sabotuje vaše nové vztahy

Ať už si najdete útěchu nebo zalíbení v číšníkovi či ve vlastním šéfovi (proti gustu žádný dišputát), zhrzená mužská duše vašeho bývalého si vždy vymyslí důvod, proč vás u nich pomluvit, a donutit tak nový objekt vaší touhy minimálně k přemýšlení. Co je pravdy na tom, že jste nestálá? Neustále lžete? Žijete jen pro peníze? Máte pohlavní chorobu? A další a další perličky. Nový vztah se může dostat do stupně ohrožení, pokud se informace valí ze všech stran a ještě jsou potvrzené známými. Doufejte, že jste zrovna nenarazila na muže, který se nechává ovlivňovat pomluvami. A vašeho bývalého vyprovodí z dohledu.

Trik: Sbalí vaši sestru

Dokážete si tohle vůbec představit? Hororová série na pokračování. Vy jste se ho zbavila, a on se vrátí do rodiny jako bumerang! Sestře se vypláče na rameno, postěžuje si, párkrát ji zcela nevinně pohladí a ubezpečí, že díky ní na předchozí fiasko, a tudíž i na vás, zapomněl. Chce navázat nový vztah a začít znovu. Sestra nejdřív nebude chtít uvěřit, ale pod návalem upřímných citů podlehne iluzím.

Trik: Očaruje vaši matku

Nejpodlejší a nejkrutější pomsta ze všech! Vaše matka si zavýskne a rozvzpomene se, nač se vlastně nejvíce používá postel ve společnosti mladého muže, a zároveň vašeho bývalého. Jeho čeká vlastní soukromá oslava vítězství nad vámi, neboť jenom pro tu srandu mu absolvování zmíněného tyátru stojí. Rozbourá to, na čem vám doopravdy záleží - rodinu. Ruka v rukávě, vy na prášky, před domem odvoz na psychiatrii. A pak že si muži vyřizují účty jen pěstmi! Být bejvalkou je někdy těžký job...

Připravil vám někdy expřítel podobné překvapení? A jaké máte zkušenosti s bejvalkami? Komplikují vám život?

Související témata:

Načítám