Hlavní obsah

Poprvé s ním: Jak na to?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dejte si záležet na spodním prádleFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Víte, jak se jmenuje, jak voní a že nechává spropitné. Teď zbývá odhalit jeho postelové umění. Poprvé s ním... Co dělat, aby to nebyl propadák?

Článek

Nastala ta chvíle, kdy stojíte naproti sobě tváří v tvář a víte, že to oba chcete. Je jedno, jestli po sexu zatoužíte hned na prvním rande nebo o tři týdny později, to teď není důležité. Jste s ním prostě poprvé a nechcete, aby získal nějaký špatný dojem. Nervozitou se vám klepou kolena nebo do toho skočíte po hlavě a na výsledek si počkáte až potom... Hlavní je nepodléhat panice a vědět, jak to „nezvorat".

Prádlo dělá člověka

Představte si, že byste ho poprvé svlékla a vykoukly by na vás hedvábná tanga červené barvy nebo boxerky s kreslenými postavičkami známé myšky od pana Disneyho. Byla byste překvapená? To bude pravděpodobně i on, když vás rozbalí a najde převlek Batmana nebo jinou výstřední róbu kupovanou v sexshopu. Pro první sex se hodí jednoduchost. Bohatě stačí barevně sladěné prádélko klasických barev, toho ostatního se dočká později.

To samé platí i pro situaci: „Hele, baby, já ti ukážu, jak se to dělá!" A začnete předvádět gymnastické prohýbání, krkolomné pozice a celkově umění cirkusových kejklířů. Nedáte mu prostor k polapení vás a ještě si bude myslet, že jste zkušená jako Casanova v sukni.

Jako na tanečním parketu

Dovolte mu, aby si vás sám svléknul, a nechte se vést - nebuďte příliš akční, nad polohami ať přemýšlí on. Nahlížet do vašeho roztaženého klína a vidět vás při masturbaci s vibrátorem by ho nejspíš vylekalo. Pokud se ale bude štípat, tak opravdu sní nebo bdí.

Když dojde na věc, obvykle schází kondom. Tuto starost ale nechte na něm. A nechť si ho taky sám rozbalí a nandá. Vaše obratnost a umění nasazovat gumičku ústy ho přivede na myšlenku, kolika mužům bylo již tohle číslo předvedeno. Ukázat větší zkušenosti než má on se při prvním milování moc nevyplácí. Ledaže byste se chtěla živit jako kurtizána. (Hloupě vypadá i bedna plná kondomů schovaná pod vaší postelí.)

Kondom? Nechci!

Kámen úrazu nastává ve chvíli, kdy na poznámku o kondomu podrážděně reaguje slovy: „Nemám ho rád." Tak hlavně že vy se máte ráda a nebudete riskovat cizí návštěvníky ve svém klíně a taky graviditu s někým, kdo nechápe rizika sexuálního života. Jak by pak pochopil vás? Není gumička, nebude sex - jednoduchá rovnice. Příště se lépe připrav, Karle. A ty, Michale, se mu nesměj, protože se ti to už určitě taky stalo.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Dovolte mu, aby vás svléknulFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nemluvte na jeho penis

To, co ale dokáže mužské pokolení nevídaně nakopnout, je komentování jejich penisu. Jelikož se s ním tam dole ještě dobře neznáte, nemáte nárok ho oslovovat šmudlo, prcku ani zlatíčko. Při dlouhodobém vztahu si většinou pár zvolí taková ta svoje oslovení choulostivých partií, na která přijdou během intimních chvilek, ale ne teď. Nepřípustné podivování se nad velikostí vypadá takhle: Jéje, kam se nám schoval? Víc toho nemáš? Pane jo, vlastníš na něj zbrojní průkaz?

Pokud u vás drahý přespí, nejevte se, že jste na to připravená. Ráno mu nechystejte míchaná vajíčka ani jiné laskominy. Nechte se vzbudit polibkem a pošlete ho pro rohlíky. Kruté? Ne, vždyť vy přece na oplátku uvaříte kafe...

Reklama

Související témata:

Načítám