Hlavní obsah

Porod Janu připravil o krásné tělo. Díky plastice ho má zpět!

Foto: Archiv

Jana přišla po porodu o dokonalou postavu a velmi se trápilaFoto: Archiv

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana (34) se donedávna pyšnila dokonalou postavou modelky. Jenže po porodu dcerky bylo vše jinak. Povadlá ňadra a vypouklé bříško, s nímž nešlo nic dělat, jí srazily sebevědomí na nulu. Pomohli až plastičtí chirurgové.

Článek

I po porodu dcerky Adélky se Janě podařilo získat zpět svou štíhlou postavu. Přesto se ale její tělo změnilo k nepoznání. Po kojení jí zůstaly povadlé a prázdné prsy, po těhotenství pak vypouklé bříško.

Stud a strach

Jana se snažila, co to šlo. S ňadry samozřejmě nic moc dělat nemohla, ale na oblasti břicha skutečně dřela. „Snažila jsem se často cvičit, ale přišlo mi, že ani posilování mi vůbec nepomáhá. Přála jsem si mít opět ploché bříško jako před porodem a snila o krásně tvarovaném poprsí,“ říká Jana.

Postupně jí začalo klesat sebevědomí, za své tělo se styděla a přidala se i obava o to, že se přestane líbit svému manželovi. „Chtěla jsem být znovu tou atraktivní a sebevědomou ženou, do které se můj muž kdysi zamiloval,“ říká maminka Jana.

Foto: Archiv

Mladá maminka před zákrokem. O sexy dekoltu nemohla být řeč, ani bříško se nedařilo vycvičitFoto: Archiv

Pomoc odborníků

A tak se Jana rozhodla vyhledat pomoc odborníků z Medicom Clinic, kde nabízejí sérii zákroků Mommy Makeover, která je určena právě maminkám po porodu. Doporučena jí byla augmentace poprsí a laserová liposukce bříška, přičemž oba zákroky klientka podstoupila během jednoho operačního výkonu.

To Jana vítala především kvůli své čtrnáctiměsíční Adélce, o kterou se během jejího pobytu na klinice a v době rekonvalescence staral její muž a babička. „Oba mě v péči o malou výborně zastali, čímž bych jim chtěla ještě jednou moc poděkovat. Samozřejmě jsem se ale i tak snažila být co nejdřív fit, navíc jsem uvítala i to, že celou fázi hojení jsem si takhle odbyla vlastně jen jednou,“ říká Jana.

Foto: Archiv

A tohle je Jana po operaci. Je to velký rozdíl, že?Foto: Archiv

Šlo to hladce

Celý zákrok se odehrál bez jakýchkoli komplikací a s jeho průběhem a výsledkem je spokojený i Janin operatér.

„Nejprve jsem klientce provedl liposukci podbřišku, při které jsem z dané oblasti odsál 400 mililitrů tuku. Pak jsem pokračoval augmentací poprsí, kdy jsme se s Janou předem domluvili na zvětšení prsou implantáty značky Polytech o velikosti 360 mililitrů, aby výsledek působil přirozeně. Implantáty jsem vložil podprsní rýhou a uložil je částečně pod velký prsní sval,“ popisuje plastický chirurg Pavel Horyna.

Foto: Archiv

Teď je Jana opravdu šťastná a za své tělo se vůbec nestydí. Je totiž krásnéFoto: Archiv

K odstranění tuku zvolil chirurg moderní laserovou metodu SlimLipo. „Tato liposukční technika dovede zacílit výhradně na tukovou tkáň a pokožku po zákroku okamžitě zpevní. V porovnání s klasickou tumescentní liposukcí je k tělu celkově šetrnější a zpravidla po ní následuje i podstatně kratší doba rekonvalescence,“ dodává plastický chirurg a přednosta kliniky popálenin a rekonstrukční chirurgie Fakultní nemocnice Brno Pavel Brychta.

Výsledek? Úžasný!

Po operaci si Jana sice jeden den poležela v nemocnici, protože zákrok byl proveden v celkové narkóze, ale hned potom mohla jít domů. Rekonvalescence prý nebyla nijak dramatická. „První dny jsem byla sice bolavá, ale díky lékům na bolest se to dalo celkem dobře zvládnout. S každým dalším dnem mi navíc bylo líp a já byla o kousek blíž svému cíli. Nemohla jsem se dočkat, až sundám kompresivní prádlo z břicha, odhodím speciální elastickou podprsenku a konečně si začnu užívat, jak vypadám,“ vzpomíná Jana.

Foto: Archiv

Není tohle prostě nádhera? Jana je skutečně kostFoto: Archiv

Nakonec ale doba hojení utekla rychle, Jana se opět může starat o svou dcerku, a hlavně má zpět krásnou postavu a sebevědomí. „Jsem nadšená! Cítím se teď ve svém těle přímo báječně,“ říká Jana.

Tak co říkáte? Že zákrok mamince Janě prospěl?

Reklama

Načítám