Hlavní obsah

Posuňte hranice sexu! Co vy a zlatý déšť?

Foto: Thinkstock

V sexu se dá s partnerem dělat ledacos. Chce po vás, abyste ho počurala? Poradíme, jak se k takovému návrhu postavit :-)Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatý déšť či sprška. Názvů pro tuto sexuální praktiku existuje několik, stejně jako názorů na ni. Buď „to“ milujete, nebo nenávidíte. A co když v tom partner vidí seberealizaci? Nekřičte na něj!

Článek

„Partner se mi svěřil s jedním nezvyklým tajemstvím. Sní o tom, že ho při milování počurám. Je to vůbec normální?“ ptá se čtenářka Laura a dodává, že rozum jí říká „ne“, ale zároveň nechce partnera urazit svým odmítavým postojem.

„Nerada bych, aby se cítil nějak špatně, tak mě napadlo, jestli bych mu tu fantazii neměla splnit i přes odpor. Co si o tom myslíte?“ chce znát názor na takzvanou zlatou sprchu Laura. Jak to vidí odborníci? V tom základním se shodují…

Podle českého sexuologa Luďka Daneše je pissing (zkráceně piss) určitou formou fetišismu, který si mnoho párů aspoň někdy zkusí. Pokud jsou oba partneři zdraví, jedná se o neškodnou praktiku, která je ve většině případů převzatá z porno filmů. No dobře, a co dělat, pokud to na vás partner vybalí stejně jako na Lauru?

Výzva. Co s ní?

Třeba Emily Morse, sexuoložka a psycholožka z Kalifornie, která je zároveň i populární rozhlasovou a televizní osobností, tuto praktiku nedávno rozebírala na svém blogu. Podle ní by se nikdo, kdo se s tímto přáním svěří, neměl odsuzovat.

„Zlatý déšť je celkem obyčejná fantazie, a jelikož partner vyjádřil svoje přání, nepohrdejte jím,“ radí všem svým čtenářům expertka s tím, že pokud se toho účastnit nechcete, promluvte si o tom, protože jedině tak zjistíte, kam až chcete zajít.

Foto: Thinkstock

Chcete se milovat, ale raději postaru? Tak to partnerovi jasně řekněte!Foto: Thinkstock

Jak reagovat na nezvyklosti?

„Komunikace je důležitá, takže nejprve partnerovi poděkujte, že se s vámi podělil o svoje touhy, ale pak vyjádřete svoje obavy. Třeba slovy, že jste z toho nervózní a myslíte si, že něco takového nezvládnete,“ dál uvádí odbornice, podle které většina mužů tento postoj pochopí. Ve skutečnosti je to tak, že každý čeká, jak budete reagovat, a předem tuší vaše obavy. Není se tedy čeho bát.

Nechce si to nechat vymluvit…

Ovšem je tu i varianta, že partner naléhá. Nenechte se pod tlakem donutit k ničemu, co nechcete. A to ani v případě, že se bojíte jeho ztráty! Pokud jen váháte, zda je to pro vás to pravé, nebo díky komunikaci poupravíte svůj názor, můžete se sejít na půli cesty. Jak vypadá kompromis mezi „ano“ a „ne“? Skočte si do sprchy!

Zlatá střední cesta? V mydlinkách!

I Linda Sonntag, autorka příruček pro dospělé, která žije v Anglii, tento návrh uznává. „Zlatá sprška je jednou z oblíbených her s erotickým nádechem z dětství. Lze si ji vyzkoušet ve sprchovém koutě, který se jeví jako vhodné místo. Odvažte se a hrajte tuto hru oba,“ doporučuje svým čtenářům ve své knize Hry lásky a přidává malý trik.

„Zkuste sprchu před začátkem močení zavřít. Ucítíte tak dopadající moč a budete správně vnímat její teplotu na svém těle.“

Foto: Thinkstock

Jako první místo, kde byste takzvaný pissing mohli vyzkoušet, je vhodná sprcha. Půjdete do toho?Foto: Thinkstock

„Navíc to bude mnohem čistší, protože se ihned smyjí všechny důkazy,“ uzavírá Emily Morse s tím, že stejně jako u jiných dominantních a submisivních jedinců je vhodné zajistit si bezpečnostní heslo a hranice, za které už nepůjdete. (Močení na ňadra, na obličej a podobně.)

Zábava pro pokročilé

Tento krok určitě nevynechávejte, pokud se po „sprchovém testu“ rozhodnete pokračovat v experimentech i mimo koupelnu. Ale říká se, že k tomu milující partneři musí dospět.

„Třeba já to mám rád. Vyžaduji, aby se na mě přítelkyně vymočila, protože je to tak osobní a uvolněné. Právě to je na tom tak sexy,“ svěřuje se anonymně čtenář Mixval, kterému prý nevadí, že obráceně to nefunguje. „Partnerka moji moč nepřijímá, ale to je jedno. Netrvám na tom,“ dodává. Tak co, máte odvahu?

A jak to vidíte vy? Je tohle ještě vůbec sexy?

Související témata:

Načítám