Hlavní obsah

Povlečení do dětské postýlky

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte si rady s výběrem kvalitního ložního povlečení do dětské postýlky? Nebo jen hledáte inspiraci pro nově zařízený dětský pokojíček? Poradíme vám!

Článek

Pokud čekáte nebo už doma máte chlapečka, jistě všude vyhlížíte roztomilé modré povlečení. Veselá zvířátka udělají radost miminku, vám zase vykouzlí úsměv na rtech pohled na spokojeně zachumlaného spáče. Kvalitní spánek je pro děti důležitý, a proto byste miminku do postýlky měli pořídit to nejlepší.

Vždy se snažte zjistit o kvalitě výrobku co nejvíce. Vybírejte povlečení od výrobců s tradicí a zkušenostmi v oboru

Bude to kluk, nebo holka? Nevíte? Dilema za vás vyřeší béžové povlečení vhodné pro chlapečka i holčičku

Patříte mezi ty maminky, které se chtějí novým přírůstkem nechat překvapit, ale zároveň chcete být na všechno připravená? Ideálním řešením pro dětskou postýlku je v takovém případě povlečení v jemných neutrálních tónech. Krémové, béžové a světle šedé tóny v kombinaci se zvířátky za vás vše vyřeší a postýlka bude vypadat skvěle.

Veselé povláčky poslouží jako nápadité doplňky nejen v dětské postýlce, ale i v pokojíku starších ratolestí

Samostatný matracový chránič je praktičtější a levnější než prostěradla s nepropustnou úpravou

Čistě povlečená postýlka je v péči o miminko základem. Chcete-li mít vše dokonalé, můžete povlečení doplnit o barevně sladěné prostěradlo. Pro miminka jsou vhodná prostěradla ze 100% bavlny v klasickém provedení hladké plachty nebo v napínacím provedení jersey.

Dají se pořídit i prostěradla s nepropustnou úpravou, mnohem praktičtější a levnější je však zakoupit si nepropustný matracový chránič zvlášť. Tak udržíte postýlku stále krásnou a dokonalou. Pro odrostlejší děti jsou k dispozici různé motivy.

Jak vypadá dětská postýlka u vás doma?

Reklama

Související témata:

Načítám