Hlavní obsah

Pozor, bejvalky kradou! 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jeho expřítelkyně může být pěkně nebezpečná!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Bejvalky jsou jako mor. Přijdou náhle, bez vyzvání, dokáží otravovat život nejen váš, ale i vašeho současného partnera, a nikdy se nedá odhadnout, co se jim vlastně všechno honí v hlavě. Jedno je však jisté: Nekrouží okolo vás jenom tak, spřádají plány na útok!

Článek

Vy a váš přítel. Máte skvělý vztah, nebo si to aspoň myslíte. On má bývalou, jako bohužel každý mužský, a určitě ne jednu. Relativně rozumné bývalé přítelkyně poznáte maximálně tak z fotky, kterou váš partner zapomněl ve svém nedočteném románu. Ty zlobivé se ukážou osobně. Najednou si vzpomenou, že by se chtěly se svojí dávnou láskou přátelit, nebo se k ní vrátit. Bývalá ale byla. Proto se jí snad tak říká. Málokdo však vysloví tohle slovo spisovně, a termín bejvalka se stejně vyslovuje o mnoho lépe, takže ho i my budeme používat. Stejně jako ne příliš známé označení „nebožka". Hlavně že všichni víme, o kom se mluví.

Pokud s někým chodíte nějaký ten pátek, a jeho bejvalka stále vymýšlí nesmyslné důvody k telefonátům a návštěvám, pochopitelně to nikdy nevěstí nic dobrého. Ve vzduchu je cítit napětí a křečovitost. Riziko, že váš přítel stále uchovává city ke svojí ex, pěkně dokáže nahlodat důvěru. Nasaďte si maskáče a zvolte taktiku, jak bránit svoje území. Válka začíná. Nikdy si nemůžete být jisté, že „to" v našem partnerovi stále není a nemá na náhlé pozornosti své nebožky taky svůj díl. Že už dávno má všechno uzavřené a veškeré její útoky ho nechávají chladným? A máte se obávat nepsaného pravidla, že všichni bývalí partneři spolu udržují milostný poměr?

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I když jsi můj ex, nedáme si sex?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Buďte ve střehu!

Položme si nezbytně důležitou základní otázku. Jsou nebezpečné všechny bejvalky? Krutá a pravdivá odpověď: ANO. I té nejrozumnější z rozumných se může ledacos vymknout z rukou. Vztahy se můžou obnovit po ročním rozchodu úplně stejně jako po pěti letech odloučení, nikdy není pozdě dát průchod druhým šancím, proto byste měla být na pozoru před všemi bejvalkami. Snad jich ten váš neměl moc...? Vězte, že jen bejvalka, která má čerstvě po svatbě, čeká dítě, všude rozhlašuje, jak je šťastná, a bydlí minimálně 1000 kilometrů od vás, se jakž takž počítá za menší riziko! Jinak jde bejvalkám vždycky o rozruch.

Samozřejmě, že ne všichni muži, ale většina z nich dokáže své sympatie vůči ženám dlouho skrývat. Minimálně do té doby, než si specifikují své záměry (obnovení vztahu, dostupný sex, pomsta...). A protože tuší, že pravděpodobně budete mít vůči jeho bejvalce výhrady, dávají si extra pozor na každé slůvko o ní, aby nevzbudili podezření. Také můžou mít nepřeberné množství výmluv, proč s ní jsou stále v kontaktu. Odvolávají se na soucit, vztahovou „setrvačnost", nebo jen hloupý zvyk, kterého se, miláčku, rychle zbavím, protože tě miluji, nemusíš mít obavy. Dále na nedořešení situace okolo společného podnájmu, péče o psa a ztracených věcí při stěhování. Chcete-li mu to uvěřit, uvěříte. Z jeho chování vůči této osobě lze něco vyčíst, stačí si jen pozorně všímat.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Jestli s ní něco máš, tak je konec!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

V jednom kuse na ni nadává

Překlad: Váš pan božský není tak úplně božský. Je zahleděný převážně do sebe, žena je pro něj pouze jako doplněk, a vy se můžete za pár měsíců ocitnout ve víru stejných řečí, až ho přestanete bavit stejně jako ona. Nebo tím, že se k ní stále ve svých rozpravách vrací, přiznává, že ještě nezapomněl. Sám zatím neví, co ze situace vytěží. Není si jistý, zda půjde navázat na to, co bylo. Jestli se mu zatemní myšlení, bude chtít vyzkoušet, jestli se nebožka v sexu polepšila. Bejvalčin zájem má pravděpodobně jiný důvod. Jedná se jí o pomstu. Chce mu ublížit, jako on kdysi dávno ublížil jí, a za cíl si vybrala rozvrácení vašeho vztahu. Co dělat? Počkat, zda se jí povede. Pak vám za to nestál.

Taková nebožka vám může pěkně znepříjemnit život. Co byste o ní ještě měla vědět? Jakých dalších podlých taktik se neštítí, aby vám odloudila partnera? Buďte před ní o krok napřed a čtěte dál!

Reklama

Související témata:

Načítám