Hlavní obsah

Pozor, bejvalky kradou! 2

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pojď se mnou zavzpomínat na staré časy...Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Ne každý má náladu na návraty ke svojí bejvalce. Když ale bude vytrvalá, nic není nemožné. A muž je pořád jenom muž. Vypozorujte, jak se ten váš vůči své nebožce chová, a připravte se na válku. V ní i v lásce je povoleno vše. Zajistěte si munici!

Článek

Jak na tom váš miláček ve vztahu ke své ex je, zjistíte, když budete pořádně poslouchat, jak o ní mluví, nebo naopak nemluví. Přinášíme vám přehled nejčastějších situací.

Vůbec o bejvalce nemluví

Překlad: Nezajímá ho, je mu jedno, s kým chodí, co dělá, jestli ho pomlouvá, nebo uráží. I kdyby si na ni občas v dobrém vzpomněl, tak ví, že co bylo, bylo. Neobměkčí ho připomínka starých dobrých chvil strávených v Aspenu nebo na Pálavě. Tady bejvalka nemá šanci, i kdyby se na hlavu stavěla a dokázala u toho i žonglovat. Triky jsou jí k ničemu, a jestliže po dobu trvání vztahu s vaším přítelem nepřišla na to, jakou má doopravdy povahu, tvrdě narazí. Vy se nájezdů obávat nemusíte.

Co dělat? Nevšímat si toho, pokud bejvalka nepřekročí únosné hranice. Nemůže být normální, když třikrát za noc volá, že má s něčím problém. Partnerovi je sice jeho nebožka jedno, o něj tu zase tolik nejde, ale my chápeme vaše rozčarování nad jejím vlezlým chováním. Prostě vám vadí. A to stačí. Chcete mít klid. I když jste si poměrně jistá, že vám nebezpečí nehrozí, radši se pojistěte - pro jistotu. Zalovte v paměti, zda nemáte nějakého volného kamaráda, a předhoďte ho té pijavici! Nový objekt zájmu tuhle nevyzpytatelnou bytost přivede na jiné myšlenky.

Jednou za čas o ní utrousí poznámku

Překlad: Je to člověk, i když byste mohla namítnout něco o zvířátku, přeci jen stále patří do živočišného druhu homo sapiens. Prožil s nebožkou i pěkné chvíle, z paměti to nechce vygumovat. To samo o sobě neštěstí nepředvídá, vy si také určitě zabrousíte v myšlenkách do předchozích vztahů, to z nikoho hříšníka nedělá. My ženy se akorát nemůžeme zbavit neustálého porovnávání současných přítelů s těmi předchozími. Těžko říct, proč to děláme. To, co uměl jeden, chceme naučit i druhého. Jak zvláštní.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přestaň mi o ní lhát! Já?Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Co dělat? Když se před vámi o bejvalce sem tam zmíní, dělejte, že vás to absolutně nezajímá. Okamžitě přehoďte téma na počasí nebo pracovní problémy. To je pro vás přeci důležitější než ona. Budete za hrdou vítězku, scény přenechte jí. Určitě je předvede, až se zase mermomocí bude pokoušet o kontakt se svojí bývalou láskou.

Má bejvalku neustále na blízku

Překlad: On ji za kamarádku považovat může. Ona to samé vůči němu ale nedokáže, i když se nikdy s určitostí nedá vyloučit, že jim obou jde skutečně o přátelství. Žena si málokdy udělá z bývalé lásky kamaráda, pokud to ovšem vůbec jde. Jestli kontakt s ním vyhledává, touží po navrácení starých dobrých časů. Nemůže zapomenout. Buď zjistila, že druhého podobného nenajde, takže chce pro sebe zase získat originál, nebo se jí jednoduše stýská. A jde na to přes předstírané přátelství.

Co dělat? Vyvarujte se výčitek směrem k bejvalce, přece máte nějakou svoji hrdost. Partnera z ničeho neobviňujte. Mohl by se urazit, že ho osočujete neprávem. Sám totiž nemusí tušit, že se na něj pořádá hon. Jemu na přátelství s ní nic divného nepřijde. Vám ale napoví šestý smysl, že tu něco nehraje. Hlavně partnerovi nedávejte na výběr. Nebo se snad chcete dočkat negativní odpovědi na otázku: Rozhodni se. Buď já, nebo ona!? To si snad musí ujasnit sám.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Rozdáme si to, Karla ti nedám!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přiznal, že ona byla v něčem lepší než vy

Překlad: Jestli má tu možnost, udělá všechno proto, aby se k ní mohl vrátit. Přemýšlí o ní už delší dobu. Ve výsledku mu ujedou nervy a vyčte vám, že něco děláte jinak než ona, na což není zvyklý. Konečná stanice?

Co dělat? Připomeňte mu, že pokud má nějaké pochybnosti o svém současném rozhodnutí být s vámi, tak ať si to vyřeší nenásilným způsobem v době, kdy se například po dobu jednoho týdne zdržíte všech otázek na toto téma. Ukažte mu, že i vy si můžete psát sms s kýmkoliv, chodit po kafíčkách a bavit se bez něj. Říkejme tomu třeba inkubační doba. Buď si uvědomí, co je pro něj důležité, nebo zkrátka odejdete, to jsou jednoduché počty.

Když už víte, co má jeho nebožka za lubem, měla byste se také seznámit s pomstami ze stran mužů. Ty se vztahují na všechny bejvalky. Třeba se to týká i vás...?!

Související témata:

Načítám