Hlavní obsah

Pozor! Lovecká sezóna začíná

Foto: bontonfilm.cz

Elliot, Boog a jejich nové dobrodružstvíFoto: bontonfilm.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mějte se na pozoru! Schyluje se totiž k velkému souboji na život a na smrt, a to mezi divokými a domácími zvířaty. Možná budete překvapeni, čeho všeho jsou vaši milovaní domácí mazlíčci schopni!

Článek

Nový animovaný příběh nás znovu zavede za užvaněným a potrhlým jelenem Elliotem, zdomácnělým grizzlym Boogem a jejich přáteli z lesa. Nelehkým úkolem pro ně tentokrát nebude uchránit les před krvelačnými lovci, jak tomu bylo v prvním díle Lovecké sezóny, ale porazit v lítém boji jimi nenáviděná domácí zvířata.

Jezevčík Buřtík v prvním díle utekl svým páníčkům, abych ochutnal svobodu. Jeho panička se však po roce opět vrací na místo činu, a to s velmi silnými zbraněmi. Kdo by odolal takové lahodné vitaminové kostičce? Buřtík podlehne chtíči a nechává se chytit do pasti. Jeho panička s ním ihned vyráží na sraz chovatelů domácího zvířectva. Elliot, Boog, veverčák Paddy, laň Gizelle a dikobraz Buddy však nenechají svého kamaráda ve štychu a nedovolí, aby se z něj znovu stal domácí mazlíček. Společně se vydávají po jeho stopách.

Foto: bontofilm.cz

Výprava na záchranu BuřtíkaFoto: bontofilm.cz

Srazu chovatelů šéfuje pudl, který kromě špatně provedené ondulace nesnáší ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet je nevyhnutelný. Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží, a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. Dojde i na tajnou operaci v dokonalém přestrojení - laň převlečená za dalmatina, nevrlý veverčák dostane mašli mezi uši a promění se v roztomilou samičku psa pišonka.

Film, který překvapí nejen skvělou animací, ale také smrští vtipných dialogů. V českém znění se vám představí Ondřej Brzobohatý, Jitka Ježková nebo Tomáš Racek. U filmu se skvěle pobaví nejen malé děti, ale i jejich rodiče! Snímek, který je humorný a přitom nikterak vulgární a laciný, v českých kinech už dlouho chyběl. A jak to vlastně celé dopadne? Domácí vs. lesní hosté: vyhraje dravější. Je to prosté!

Foto: bontonfilm.cz

Plakát k 2. dílu Lovecké sezónyFoto: bontonfilm.cz

Lovecká sezóna 2 (Open Season 2) - premiéra 18. prosince 2008 Scénář a režie: Matthew O´Callaghan, Todd Wilderman USA - 2008, Sony Picturer animovaná komedie, 76 minut, v českém znění www.bontonfilm.cz

Reklama

Související témata:

Načítám