Hlavní obsah

Pozor na nekalé praktiky na seznamkách!

Reklama

S rozmachem on-line seznamování dochází bohužel také k nárůstu počtu firem, které zneužívají lidské důvěřivosti. Na jakou seznamku se přihlásit, abyste nenaletěli? Na co si dát při jejím výběru pozor?

Článek

Česká, nebo zahraniční on-line seznamka? První úvahy směřujte k tomu, zda se zaregistrujete na českou, nebo zahraniční seznamku. Mezinárodní seznamky možná nabízejí větší databázi uživatelů než seznamky české, na druhé straně si však musíte uvědomit skutečnost, že jakmile začnete řešit nějaký problém, bude poměrně složité dovolat se v zahraničí v cizím jazyce svých práv.

Ideální je tedy registrovat se na českou on-line seznamku, u níž jsou uvedeny všechny důležité kontakty (e-maily, telefony a sídlo společnosti). Proč? Protože je mnohem snazší řešit své připomínky a stížnosti s konkrétní osobou v mateřském jazyce než v cizím jazyce někde v zahraničí.

Stačí pár kliků na počítači a můžete najít svoji osudovou lásku. Vyměňte jednou pro vždy samotu za život ve dvou!

Odstoupení od smlouvy a vymazání osobních dat

Mezi nekalé praktiky některých seznamek patří i to, že vám znemožňují odstoupit od smlouvy. Brání se tím, že pokud nepošlete do zahraničí písemnou výpověď určitý počet dní před koncem platnosti vašeho VIP členství, automaticky vám je prodlouží na další období. Pokud to tedy neumíte nebo nestihnete v termínu, jste v pasti.

Snažte se této situaci předejít. Zaregistrujte se na seznamku, kde vám nebudou v odhlášení bránit. Na on-line seznamce Elite Date si můžete zrušit profil, kdykoli uznáte za vhodné. Žádnou písemnou výpověď posílat nemusíte. Zrušení účtu je velmi snadné. Klikem na tlačítko Odstranění účtu nebo zasláním e-mailové žádosti o vymazání profilu z databáze váš smluvní vztah s Elite Date končí.

Ráno registrace, večer rande? I to je možné! Jděte svému štěstí naproti. Registrujte se na Elite Date!

Automatické strhávání plateb za placené členství

Zjistěte si také to, jak je to s automatickou obnovou placeného členství. U zahraničních seznamek je běžnou praxí, že odsouhlasením jejich smluvních podmínek souhlasíte i s permanentním placením za jejich služby. Pokud se vám nepodaří smlouvu včas vypovědět, automaticky vzniká seznamce nárok na další platbu z vašeho účtu nebo karty. Pokud ji neuhradíte, předají vaši pohledávku inkasní společnosti.

Na Elite Date se takovéto situace obávat nemusíte. Pokud si nebudete chtít členství prodloužit, automaticky se vaše prémiové členství deaktivuje a nastaví se na něm zpět omezené základní členství. Pak už bude záviset jen na vás, jak se svým profilem naložíte.

Zprávy od skutečných uživatelů vs. reakce od robotů

Chcete-li si dopisovat se skutečnými uživateli, nikoli s roboty nebo placenými asistentkami, registrujte se na seznamku Elite Date, na níž se vyskytují pouze skutečné a administrátorkami ověřené uživatelské profily. Budete tak mít jistotu, že se seznamujete se skutečným člověkem a že do vaší soukromé korespondence nikdo třetí nevstupuje.

Reklama

Související témata:

Načítám