Hlavní obsah

Pozor! Zoufalky se vracejí – už dnes!

Foto: Tv Prima

Americký seriál má spoustu fanynekFoto: Tv Prima

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární americký seriál, který zbožňují tisíce žen po celém světě, se opět vrací na televizní obrazovky! Úvodní díl premiérové páté řady Zoufalých manželek uvidíte na Primě už dnes večer! Co všechno se za pět let v životě hlavních postav změnilo?

Článek

Hned na začátku páté série se posuneme o pět let vpřed. A že se za tu dobu toho stalo opravdu hodně – přibylo především protivných puberťáků! Susan se po tragické nehodě rozpadlo manželství s Mikem. Zapomenout jí pomáhá její nový tajný přítel Jackson. Gabriel má s Carlosem, kterému se vrátil zrak, dvě oplácané dcerky (ty se jim narodily na konci minulé série). Zato děti Lynette už znatelně odrostly a dávají svým rodičům pěkně zabrat. Dokonalá manželka Bree se rozhodla podnikat v gastronomii – dokonce připravuje svoji kuchařku! A s velikou slávou se vrací i největší mrcha z ulice Eddie – samozřejmě s novým chlapem!

Jak je vidět, je opravdu na co se těšit. Tak nezapomeňte – už dnes večer 17. září ve 22.25 hodin. Zoufalé manželky jsou zpátky!

Související témata:

Načítám