Hlavní obsah

Praktický a levný: Vyrobte si držák na toaletní papír za pár korun

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas se v domácnosti neobejdete bez praktických doplňků – kupříkladu obyčejný zásobník na toaletní papír se vám bude hodit nejen na záchod či do komory v bytě, ale třeba ho využijete i na chatě. Podívejte se, jak snadno si ho vyrobÍte.

Článek

Toaletní papír můžete skladovat v poličkách, v šuplíku či v designovém držáku. My jsme však chtěli ušetřit místo, a tak jsme si vyrobili závěsný zásobník. Navíc podle svého gusta i vkusu – a za pár korun. Záleží jen na vás, jaké máte rádi barvy a zda chcete zásobník sladit s interiérem. Podle toho vybírejte vhodnou látku. Doporučujeme trochu pevnější filc, který zakoupíte v galanterii – na tři role toaletního papíru budete potřebovat odměřit přibližně metr a půl látky. Pak si připravte ještě kousek pevnější tyčky (nám stačila tyčka na nafukovací balonky) či opracovaného klacíku a provázek na zavěšení. Jak na to, najdete v našem videonávodu.

Přijde vám dnešní návod snadný?

Reklama

Načítám