Hlavní obsah

Přivítejte jaro růžemi! Tenhle věnec budou všichni závidět

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dekorace, které jsou stylové, dlouho vydrží a nestojí majlant, jsou prostě hit, a přesně takový je jarní věnec na dveře z umělých květin. Výroba nezabere více než 5 minut a kochat se budete dlouho.

Článek

Když se řekne umělé květiny, možná si představíte pestrobarevné kytky hodící se tak sotva na hřbitov. Ovšem to bylo kdysi. Doba pokročila a v každém lepším květinářství najdete umělé květiny, které jsou snad hezčí než ty živé. Pro výrobu věnce podobného tomu našemu vyberte květiny plnokvěté, nejlépe růže, ale mohou být i imitace pivoněk nebo pryskyřníků. Tulipány se hodí taky a budou krásně evokovat jaro, ale budete jich potřebovat mnohem více, tak s tím počítejte.

Náš věnec má v průměru skoro 40 centimetrů, takže bylo potřeba 14 květin, přičemž kytka 6 růží vyšla zhruba na stovku. Pokud se spokojíte s menším rozměrem a rozvolníte rozmístění růží na drátu, dostanete se na celkovou cenu nižší než dvě stovky.

Zaujal vás kousek z růží, nebo jste se už inspirovali našimi pěti věnečkovými tipy?

Reklama

Související témata:

Načítám