Hlavní obsah

Proč (ne)chodit s umělcem?

Foto: shutterstock.com

Dovedla byste žít s opravdovou hvězdou?Foto: shutterstock.com

Reklama

Jako „puberťačka" jste měla nad postelí plakát vaší oblíbené kapely a snila o vztahu se zpěvákem? Dodnes nechápete, co ten krásný fotbalista vidí na té blonďaté modelce? A proč není raději s vámi? Myslíte si, že by s vámi byl spokojenější? Ale dokázala byste žít vy s celebritou?

Článek

Stačí, když se trošičku poohlédnete do světa showbyznysu, abyste našla příklady zoufalých partnerek velkých hvězd. On byl nebo je světová jednička, má vedle sebe krásnou ženu, ze které se ale nejednou stane psychická troska, feťačka, alkoholička nebo hysterka. Možná si říkáte, že vám by se to nestalo a že je to jen hloupost těch slečen. Jenže všechno je složitější.

Média chtějí jeho, ne vás

V případě, že byste se skutečně stala partnerkou hvězdy, musela byste počítat v první řadě s velkým zájmem médií o váš vztah. Samozřejmě že pozornost každého těší, zejména v začátcích. Ale představa, že by každý váš partnerský spor pak vytahoval bulvár na titulní strany, nemusí být zrovna příjemná.

A pak samozřejmě je zde ještě ta maličkost, že média by se ve všech dobrých a kladných věcech zaměřovala především (možná pouze) na vašeho slavného partnera. A vy byste zkrátka po zbytek života hrála druhé housle.

Vaše přátele by neznal

Komplikované by bylo i trávení volného času. To, že muži neradi zařazují do společnosti a mezi přátele své partnerky, je obecně známo. Vždy je to spíše žena, která nemá potíž s kamarády partnera. V případě vztahu vy a celebrita by se tento problém ještě umocnil. Asi těžko byste ho donutila jít na oslavu narozenin kamarádky, na společnou grilovačku k vašim známým nebo třeba s rodiči na výlet. On potřebuje být mezi svými. Ale pokud si myslíte, že byste zkrátka jen začala vy chodit s ním na všechny jeho večírky, byla byste zklamaná. Hvězdy zažívají večírků tolik, že málokterý běžně zaměstnaný člověk by to stíhal. Navíc byste se po několika společných mejdanech začala nudit. Všichni totiž milují jeho a všichni si chtějí popovídat s ním. A on s nimi. Takže by nikdy nebyl jen pro vás.

Foto: shutterstock.com

Neustálý zájem médií není vždy příjemnýFoto: shutterstock.com

Nedostatek času = zabiják vztahu

Na společné víkendy můžete zapomenout stejně jako na to, že si třeba budete vybírat, jaký termín dovolené by se vám hodil. Chodíte-li totiž s hvězdou, budete se podřizovat vy! Je to tím, že si nemůže zrušit termíny sportovních zápasů, vystoupení nebo účasti na festivalech či společenských akcích. Pokud navíc budete alespoň vzdáleně podobně vytížená i vy, neuvidíte se prakticky vůbec.

Nepotřebuje lásku, má fanoušky

Hodně krutou ránu pak zřejmě utržíte, když se pokusíte zmínit o tom, že by něco ve vztahu mohlo být jinak. Neplatí tady ani vaše smutné oči nebo pláč do telefonu stejně jako vaše „miluji tě". „Slavná osobnost nepotřebuje slyšet, že ho partnerka miluje. Protože ten potlesk a šílící dav vyvolají v těle silnější chemické reakce než běžná láska. Bohužel proto se mnohé hvězdy chovají ke svým partnerkám i nevhodně a jejich citu si tolik neváží," vysvětluje psycholog Vojtěch Benda.

Příkladem vztahů, kde takovýto vztah nevyšel, může být téměř každá druhá naše Miss. Z obyčejné dívky se stane celebrita a ta už vedle sebe zkrátka nevydrží mít delší dobu obyčejného muže.

Reklama

Související témata:

Načítám