Hlavní obsah

Dlouhé řasy za pár minut!

Foto: shutterstock.com

Krásné dlouhé řasy je sen každé z násFoto: shutterstock.com

Reklama

Mít tak dlouhé řasy, to je přání nejedné z nás! My vám ho splníme. Představujeme vám revoluční metodu v prodlužování řas, díky níž bude váš pohled přirozený a neodolatelný!

Článek

Perfektní make-up, krásné oči orámované nekonečně dlouhými řasami, co se to jen s tou Janou stalo? Přemýšlím, když se po delší době setkávám se svou kamarádkou. Je stejná a přece jiná. Po chvilce němého údivu mi prozrazuje, že má prodloužené řasy. Nikdy bych si nepomyslela, že nejsou její vlastní. Okamžitě mě napadla spousta otázek. Pro odpovědi jsem si zašla do salonu, kde nejmodernější metodu provádí.

Tajemství odhaleno

„Na rozdíl od posledních metod, kdy se na vlastní řasy po dokonalém odlíčení a odmaštění lepily celé snopečky řas, ať už zezhora nebo zespoda, je tato metoda mnohem preciznější a šetrnější. Lepí se vždy jedna řasa na jednu vlastní řasu a procesu předchází také důkladné odmaštění, přičemž by klientka neměla 48 hodin před aplikací mít na očích ani make-up, ani řasenku,“ vysvětluje Jolana Zemanová ze studia Xstyle Beauty.

Má zvědavost rostla, a tak jsem nelenila a zašla se podívat, jak se řasy lepí. Připadala jsem si skoro jako na operačním sále. Klientka ležela na lůžku a nad ní se skláněla kosmetička v roušce a chirurgických rukavicích. Všude kolem bylo mnoho drobných nástrojů a pinzet. Oči se odlíčily speciálními přípravky, které se pak ještě asi hodinu musely nechat působit. Pak je kosmetička zafixovala jemnou lepenkou a začala mravenčí práce. Předem si ovšem připravila jednotlivé řasy, kterých existuje velké množství druhů a kromě černé barvy si můžete zvolit i hnědou nebo barevné, chystáte-li se na speciální party. Jelikož řasy rostou ve třech řadách, je potřeba si tyto řady pečlivě oddělit a nevynechat ani jednu z nich. V tom spočívá ona výsledná přirozenost.

Byli jsme při tom i s kamerou. Jak se řasy lepí, si můžete prohlédnout a odborné rady kosmetičky dozvědět zde:

Údržba je nenáročná

Nalepené řasy drží tak dlouho, dokud vám vaše vlastní řasa nevypadne. Běžně se chodí na doplnění cca po měsíci od první aplikace. Líčit se samozřejmě můžete tak, jak jste byly doposud zvyklé. Rozdíl je v odličovadlech a řasence. Nesmí se používat nic, co by bylo na mastném základu. V salonu vám prodají speciální řasenku, která řasy nalíčí, pročeše a neponičí. Nevhodné jsou zejména voděodolné řasenky. Voda jako taková nevadí, takže se nemusíte bát chodit třeba do bazénu. Ke snadnějšímu odličování můžete použít např. tyčinky do uší. Když dodržujete postup, se kterým vás pochopitelně odbornice po zákroku seznámí, vydrží řasy opravdu dlouho.

Kolik ta krása stojí?

Ceny nejsou zrovna lidové. Za krásu se zkrátka platí. Za první aplikaci zaplatíte od 4000 až do 10 000 korun, ale vyplatí se sledovat akce, na kterých ušetříte i tisíce korun. Proč takový rozdíl? Záleží samozřejmě na věhlasu salonu a také na materiálu, který používá. V navštíveném studiu to byla značka Jane Beauty, která patří k levnějším. Existuje však i dražší varianta. Rozdíl v kvalitě podle odbornice není. Samotné řasy nejsou drahé, nejdražší jsou přípravky, používané k odlíčení a při samotném lepení a samozřejmě mravenčí několikahodinová práce. Doplnění je mnohem méně finančně náročné. Stojí kolem 1000 až 2000 korun.

Co říct závěrem. Každá krása něco stojí, ale tahle je opravdu na první pohled vidět!

Máte zkušenosti s prodlužováním řas? Podělte se s námi o ně v diskuzi nebo na info@prozeny.cz .

Reklama

Související témata:

Načítám