Hlavní obsah

Proměna Jolany (47): Konečně našla „svůj“ účes. Sluší jí?

 

Reklama

Čtyřnásobná maminka Jolana (47) se radikálních změn nebojí. V minulosti chodila s vlasy do pasu a jednoho dne se nechala jen tak ostříhat na ježka. Přesto nikdy neměla pocit, že by to bylo to pravé. Pomůže jí kadeřník vymyslet účes, ve kterém by se konečně cítila skvěle?

Článek

Zahradnice Jolana, která je momentálně na mateřské dovolené s dvouletým synem, je ideální kandidátkou na proměnu. Co se týče střihu i změny barvy vlasů, byla otevřená úplně všemu a nejinak tomu bylo i v líčení a oblékání. Čtenářka vyzkoušela snad všechny možné odstíny kadeří (kromě úplné blond) a vystřídala i nejrůznější délky. Bylo tedy jen na kadeřníkovi Liboru Smržovi, jestli se pustí do razantní proměny, nebo se rozhodne pro drobné úpravy, které však ve finále dotáhnou Jolaniny vlasy k dokonalosti. Zkuste tentokrát nepředbíhat, a než si pustíte video, tipněte si: S jakým účesem bude podle vás čtenářka odcházet?

Náš tým a poděkování  

  • Vlasy - Libor Smrž, kadeřnický salon Hair We Are. Adresa: Dlážděná 1003/5, Praha – Nové Město, hairweare.cz
  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Žaneta Gi
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Karen Millen, Gino Rossi, Lindex

I díky našim proměnám mohlo deset z vás u příležitosti 10. narozenin Proženy.cz vyhrát úžasné kosmetické balíčky limitované kolekce Lípa od české značky Manufaktura v hodnotě 1000 korun. Které jsou ty šťastné?Zjistíte to na naší facebookové stránce!

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a váš kontakt. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám