Hlavní obsah

ProŽeny.cz slaví. Ve velkém stylu!

Foto: evd.cz

Parník Vyšehrad bude hostitelem naší oslavyFoto: evd.cz

Reklama

Rok se s rokem sešel a my už opět slavíme narozeniny. Stejně jako ten první, i druhý letokruh na pevném kmeni ProŽeny.cz oslavíme ve velkém stylu! Na parníku – se spoustou jídla, pití, skvělé zábavy, hudby, masáží a bezkonkurenčním Jirkou Mádlem!

Článek

Celá narozeninová party proběhne na úplně stejném parníku jako loni – tedy majestátním Vyšehradu od společnosti Evropská vodní doprava. Pro tu není naše oslava vlastně vůbec ničím neobvyklým. Pravidelně se totiž na jejích lodích pořádají party, slavnostní večeře při komorní hudbě nebo také okružní vyjížďky po Vltavě. Obrázky a informace o jejích lodích spolu s dalšími nabídkami služeb najdete na www.evd.cz.

Máme nabito

Co všechno jsme si pro účastníky 2. narozenin ProŽeny.cz přichystali? Kromě skvělé kapely Big Fun Band, která nám bude celý večer hrát, je to i slavnostní raut a spolu s ním jako zákusek moderátor Jiří Mádl.

Opravdové lahůdky se však budou servírovat v podpalubí! Ve speciálním koutku pro dámy budou zdarma masírovat mistři ze salonu Stella Marris, v jiné kajutě nám zase vykouzlí dokonalý účes profesionální kadeřníci od společnosti Schwarzkopf. Pro životní nedočkavce máme také sladký bonbonek – výklad karet, o který se postarají kartářky z E. M. A. Europe.

Hned potom, co se všichni na lodi alespoň trochu zabydlíme, oddáme se tónům rytmické hudby a kritickým očkem posoudíme modelky, modely i spodní prádlo – na módní přehlídce krásného prádla z nabídky společnosti Timo. Pak bude ještě následovat překvapení večera (o co půjde, se dozví všichni až na místě – tedy ani já netuším) a také naditá tombola (s kabelkami, netbookem nebo laserovou depilací).

Na závěr nebude chybět ani skandální odhalení žhavých mužských těl (jo, striptýz)! A pak už přijde jen slavnostní přistání a návrat ze světa snů a zábavy do všední reality…

Chcete u oslav našich 2. narozenin být i vy? Už brzy dostanete možnost vyhrát VIP lodní lístky. Sledujte každý den www.prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám