Hlavní obsah

Prsa v hlavní roli aneb Erotický manuál ženám na míru

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou zdrojem obživy i erotické slasti. Jejich křivky lákají a podněcují fantazii. Ženská ňadra zkrátka patří k fenoménům číslo jedna. Je na ně partner moc „hr“? Naučte ho novým kouskům!

Článek

Americký spisovatel John Ernst Steinbeck, nositel Nobelovy ceny a autor románu „Hrozny hněvu“ (1939), kdysi prohlásil, že „návštěvník z jiné planety by mohl soudit, že centrum rozmnožování lidí je umístěno v prsních žlázách“. Upřímně? Ono to tak doopravdy vypadá.

„Prsa jsou ženským sexuálním symbolem a muži často věnují první pohled právě těmto partiím,“ tvrdí český gynekolog a sexuolog Zlatko Pastor. Naneštěstí s nimi mnoho milenců neumí (empaticky) zacházet. Ženská ňadra nejsou stejná a ne každý měkký „balonek“ vyžaduje podobnou péči. Když tohle muž neví, je třeba ho trochu „pošťouchnout“. Zde jsou ty nejlepší způsoby, jak zvládnout stimulaci ženských dvojčat. Dejte mu je přečíst, nebo – ideálně – přímo veďte jeho ruce.

Prsní kurz pro pány

Britská spisovatelka a sexuální poradkyně Linda Sonntag říká, že horní část ňadra, tedy oblast od bradavky výše, je obecně vnímavější než ta spodní. Tento objev učinili vědci z univerzity ve Vídni, kteří testovali 150 žen tak, že jim zavázali oči a píchali je do ňader špendlíky. Právě oni kupodivu shledali, že nejméně citlivou částí dvojčat je bradavka.

Položte tedy milencovy prsty na horní část svých prsou a proveďte názornou ukázku, jak by je měl láskyplně mačkat a hníst – bez zbrklého prvotního ataku právě na bradavky. Když k němu přece jen dojde, vždy svoji nelibost projevte typickým „au“ nebo zkřižte ruce na prsou. Takhle každý pochopí, kde je hranice slasti a strasti…

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Pozvěte svého partnera na intimní kurz, jak se má chovat k vašim ňadrůmFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Velké, ochablé i malé radosti

Mimochodem, zmínění univerzitní experti zároveň uvedli, že velká ňadra jsou o 24 procent méně citlivá než ta menší, protože nerv, který přenáší pocity z bradavky, je napjatý. V tomto případě je vhodná stimulace vnější strany prsou, těsně pod podpažím. Vyloženě se nabízí jazyk a špičky prstů. Malá ňadra se zase dají – vzhledem k jejich rozměrům – obejmout i celou dlaní. Ať ji milenec použije a nebojí se pohrát si jako s relaxačními antistresovými míčky. Samozřejmě něžně!

Proč dělá správná pozice divy

Nejméně citlivá jsou ochablá ňadra, neboť nervy jsou napjaté a stlačené jejich vahou. Vlastníte taková? Tak to se vám i partnerovi bude hodit informace, že v případě ochablých prsou je vhodné pro masáž i jiné hrátky volit pozici vleže naznak (uvolní se tak napětí v nervech). Skvělé je i to, když vám partner ňadro jemně vytlačí vzhůru a teprve pak jej laská. A jak je to s dvorci?

Nejdřív zmapuj, pak ochutnej

„Velké dvorce bradavek mají víc nervových zakončení, takže není vhodné jim věnovat pozornost, pokud nejste ve fázi maximálního vzrušení. Malé dvorce mají naopak méně nervových zakončení a méně reagují. Celková masáž hrudníku dlaněmi jim však dělá nesmírně dobře,“ popisuje Linda Sonntag ve své příručně „Erotická předehra“.

Ostatně, týká se to i chirurgicky vylepšených ženských klenotů. Když jim milenec věnuje tu správnou péči, implantát do pocitu nezasahuje. Na druhou stranu se tato ňadra trochu jinak pohybují. Mají ráda stimulaci povrchu a kruhy jazykem, které postupně směřují k bradavkám. A právě ve spojitosti s bradavkami se říká, že u některých žen jejich hýčkání může vyvolat orgasmus.

Vědět, kam sáhnout

Ať už mezi ně patříte, nebo ne, prsní dvorec, tedy tmavý kruh, který bradavku obklopuje, je ve skutečnosti citlivější než cokoli jiného. Dokonce se i ví, která jeho oblast je nejcitlivější: je to lokalita mezi „desátou a druhou hodinou“. Tak si na ňadro pomyslně položte klasické ručičkové hodinky (z vašeho pohledu dolů na hrudník se dvanáctka nachází v bodě nejblíž vaší bradě) a poučte o tomto faktu svého milence! A zároveň mu objasněte, že kromě klasického sání bradavek existuje i lízání, líbání, jemné kousání i tahání hrotů prsty. Když to všechno spojí a promíchá, vznikne dost příjemný koktejl vzrušení.

Koneckonců, toužíte-li, aby vaše bradavky zůstaly součástí akce i ve chvílích, kdy jim milenec nevěnuje pozornost, zvažte nákup svorek. Sice vypadají děsivě, ale jsou nesmírně užitečné. Tento druh intenzivního tlaku na bradavky – spojený s klasickou penetrací nebo ústním drážděním – jistě zvýší vaše vzrušení a doufejme, že zesílí i orgasmus.

A jak milenec zachází s vašimi ňadry?

Reklama

Načítám