Hlavní obsah

První srpnový týden podle horoskopu: Co čeká vaše znamení?

Foto: shutterstock

Co vás čeká podle hvězd dento týden? Čtěte!Foto: shutterstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co vás čeká a nemine na samém začátku druhé poloviny letních prázdnin? Do tajemství vašich znamení nahlédla naše astroložka Naďa Šmídová!

Článek

V úterý ještě před západem slunce Mars vstoupí do ohnivého Střelce a večer, přesně v 22.44 hodin, nastane novoluní v královském Lvu. I když jste peciválové, touha po dobrodružství bude silnější než váš oblíbený seriál! Vůbec nelze vyloučit, že až do čtvrtka budou ulice pořád plné lidí ještě uprostřed noci, protože spoustě jedinců se nebude chtít spát, ale budou se chtít bavit.

Změna nastane v pátek, kdy Venuše vstoupí do praktické Panny. Víkend může být trošku bouřlivější u vás doma, protože ženy budou chtít vylepšovat bydlení, muže bude nejvíc zajímat sport a politika. Najít kompromis ale nebude těžké. Veškeré opravy a úpravy, nevyjímaje malování, nechte na řemeslnících, odvedou totiž precizní práci!

Beran (21. 3.–21. 4.)

V zaměstnání se tvařte bezradně, i když v případě problémů budete okamžitě vědět, jak je vyřešit. Budete mít totiž tendenci obětovat se, dělat práci za druhé, ale správné bude, když necháte spolupracovníky, ať si namáhají šedou kůru mozkovou i svoje ručičky. Neupozorňujte na sebe, neplýtvejte energií ani entuziasmem. O sobě dá vědět Neptun, a co byste udělali ve prospěch ostatních, to by následně jeden závistivec tajně sabotoval. To by natolik rozhodilo vaši psychiku, že by vám to pokazilo celý víkend.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Klid pro odpočinek najdete v přírodě, nikoli ve svém bytě, ale to vám dojde až ve druhé polovině týdne. Jakmile si totiž uděláte pohodlí, překvapí vás nečekaná návštěva a máte-li děti, občas budete mít pocit, že si se svými kamarády pletou váš obývák s hřištěm. Během víkendu ohlídejte, aby nikdo z rodiny neodhodil v lese či parku ani papírek. Mnohé ve vašem horoskopu naznačuje, že vás bude pozorovat fanatický ekolog, který by vás obvinil i z globálního oteplování, a postaral by se, abyste zaplatili nehorázně vysokou pokutu.

Foto: shutterstock

Býk by se měl vydat do přírody, jen tak si dokáže odpočinoutFoto: shutterstock

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Jste-li zvyklí mluvit slangem nebo nářečím, v první polovině týdne se začnete urputně snažit hovořit spisovnou češtinou. Přinutí vás k tomu partička lidí, se kterou se patrně seznámíte na výletě. Scházet se budete i další dny, protože s nimi bude sranda, ale zpočátku vám nebudou rozumět ani slovo! Máte-li sourozence, během víkendu si občas pomyslíte, že jste sice ze stejného hnízda, ale vás do něj patrně propašovala kukačka. Budou vás kritizovat za banality, ale to si s nimi vyřiďte mezi čtyřma očima, rodiče z toho vynechejte!

Rak (21. 6.–22. 7.)

Zkraje týdne se zbavte starého šatstva. Dá se totiž předpokládat, že se ze dne na den změní váš vkus, zatoužíte po kvalitě i luxusu a neoblečete si nic, co nebude módní a s visačkou světoznámé firmy. Naštěstí je váš horoskop příslibem finanční prosperity, když tedy za nové oblečení utratíte majlant, do čtyř týdnů bude vaše konto opět v plusu. Máte-li profesi spojenou s cestováním, výukou nebo potravinami, víkend patrně budete muset strávit na školení, což vám ale vadit nebude, protože se vyhnete návštěvě protivných příbuzných.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Jediné, na co byste si měli zejména v první polovině týdne dávat pozor, bude vychloubání, a hlavně přílišná žoviálnost. Když se mine účinkem, velmi rychle totiž přejde do druhého extrému, a to do arogance. Pokud to přeženete, hodně krušno vám bude během víkendu, zejména když v sobotu nebo v neděli slavíte narozeniny. Za pohoštění utratíte nekřesťanské peníze, jenže spousta dobrot skončí v popelnici, protože dorazí jenom hrstka pozvaných. Aspoň si uděláte jasno, koho jste svým neadekvátním chováním naštvali a komu se musíte hned příští týden omluvit.

Foto: shutterstock

Lev by se měl chovat k přátelům hezky, arogance se mu nevyplácíFoto: shutterstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Volný čas věnujte rodině a zejména zkraje týdne byste neměli zapomínat na seniory. V myšlenkách se budou vracet do dob svého mládí, uvědomí si, jak život neúprosně utíká, a vy byste je měli nějak zabavit. Prospěje jim změna prostředí, tak s nimi vyrazte alespoň na krátký výlet, ovšem vyhýbejte se místům, kde prožívali dětství, to by byli opět naměkko. Od čtvrtka se držte dál od cizích lidí. Bavit se s vámi budou chtít lháři posilnění alkoholem, kteří by vás neslušným chováním společensky znemožnili!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Počátkem týdne se vám zřejmě vloudí do snů jedno tajné přání, a tím víc si začnete myslet, že chcete něco nereálného. Jenže to bude přesně naopak! Připomene vám ho novoluní, abyste jej nezavrhovali, a následně vám dokonce vytvoří příležitost si přání splnit! Když vás někdo od čtvrtka do neděle pozve na ezoterický seminář, odmítněte! Přednášející by měl na vás velký vliv a patrně by vám svým sugestivním projevem zasel do podvědomí strach, kterého by vůbec nebylo snadné se zbavit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nemáte-li dostatek finančních prostředků, bude to někdo ze známých, kdo vám dohodí noční brigádu. Dotyčný to bude myslet dobře, jenže ani jeden z vás nedomyslí zásadní věc. Vaše tělo má sice rezervy, ale ty se probdělými nocemi velmi brzo vyčerpají, což nastane již kolem čtvrtka. Bude to pro vás ponaučení, že rychlé peníze se stejně rychle rozplynou. Za vitaminy a doplňky stravy totiž následně utratíte takovou sumu, že se vám protočí panenky!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Když bude nutné rozhodnout nějaký spor, zachováte se spravedlivě, a to stylem „padni komu padni“. Na to si ale dávejte pozor v zaměstnání. Vy se totiž svým způsobem pasujete na ochránce slabších jedinců a klidně se slovně zakousnete i do nadřízených. Oni by následně čekali na vaši sebemenší chybu, a věřte nebo ne, se silným znamením Panny by nějakou našli a zkritizovali vás před celým kolektivem. Tak raději mlčte, protože kolega, jehož byste se zastali, by se při vašem pranýřování koukal do země, oporu byste u něho nenašli!

Foto: shutterstock

Střelec má vyhraněný smysl pro spravedlnost, ale tento týden by se měl ve svých projevech krotit, a to zejména v práci!Foto: shutterstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pozitivní posun čekejte v oblasti financí. Může to být váš intimní protějšek, kdo vám slavnostně oznámí zvýšení platu, nebo banka schválí úvěr, který potřebujete na rozvoj podnikání či zkvalitnění bydlení. Máte-li v plánu během víkendu cestovat, začněte balit ve čtvrtek, protože do kufrů vše pečlivě naskládáte, a hlavně na nic nezapomenete! Na letišti či nádraží se ale od zavazadel až do odbavení nevzdalujte, protože váš horoskop naznačuje riziko okradení!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Zkraje týdne se vám podaří udobřit se s lidmi, s nimiž válčíte, což se týká i případné konkurence v podnikání. Neberte však vážně jejich sladké úsměvy, raději si od nich stále držte odstup. Ve druhé polovině týdne totiž zjistíte, že to byla jenom hra, aby otupili vaši pozornost a o něco vás obrali. Bude to dost vypjatá situace, kterou sami nezvládnete. Naštěstí jste znamení, které má pár přátel, na něž se můžete vždycky spolehnout, a ani tentokrát vás nenechají na holičkách. Nicméně si ověříte pravdivost rčení: „Nevěř lidem, kteří tě jednou zklamali!“

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Věnovat byste se měli zejména v první polovině týdne své tělesné schránce. Hlavně nezapomínejte na prevenci a absolvujte veškerá vyšetření, která odkládáte několik měsíců. Kolem čtvrtka nespěchejte s odpovědí, když dostanete nabídku zapojit se do nového projektu. Ocitli byste se totiž v týmu lidí, kteří vám nesednou, protože budou řešit nepodstatné maličkosti, nikoli zásadní problémy. Snažte se vyjednávat s nadřízenými, naznačte jim, že vše zvládnete sami. Bude to sice odvážný počin, ale se Saturnem v sektoru kariéry nehrozí, že byste pohořeli, naopak si svoji pracovní pozici upevníte!

Tak co, spokojeni, nebo se pokusíte svým osudem pořádně zahýbat?

Reklama

Načítám