Hlavní obsah

Novinka: Pevná prsa za 10 sekund!

Foto: Thinkstock

Konečně je tu řešení pro povadlá prsaFoto: Thinkstock

Reklama

„Mám povadlá prsa, tohle tričko si bez prodprsenky vzít nemůžu. A s ní, to už vůbec ne, ta vykukující ramínka jsou jednoduše strašná!" Že to znáte? Stop! Odteď už toto nemusíte řešit. V redakci jsme vyzkoušely horkou novinku Be-up, která vám během pár sekund dovolí vyjít bez podrpsenky v jakémkoli třičku či šatech, které dosud pro vás byly tabu.

Článek

S poprsím máme my ženy věčný problém – buď je máme moc malé, nebo zas velké, každá chceme něco jiného. A katastrofální je, když začnou měnit tvar, ztrácet se a v důsledku toho i klesat. Gravitace je pes! Be-up je ale řešení pro mnohé z nás, nejen pro ty, které se vyhýbají plastické operaci. Nevěřily jsme, a tak jsme prověřovaly na vlastní kůži!

Kde se vzala, tu se vzala...

Be-up je speciální fólie z polyuretanu, která se nalepí kolem bradavky a následně přichytí o něco výš, aby udržela prsa v potřebné výšce. Z podobného materiálu jsou v dnes vyráběné nejmodernější kondomy. Skvělou výhodou je, že na rozdíl od latexu není tato fólie alergizující. Be-up se zatím prodává pouze v USA a Jižní Americe a právě vstupuje na evropský trh, takže si ji konečně můžeme zamilovat i my Češky.

Be-up prošla testem

Výrobek je testovaný Státním zdravotním ústavem na toxicitu, alergické reakce, ftaláty a další. V praxi ho podle uvedení výrobce testovalo 30 žen, dnes společně s naší redakcí 34. Vše probíhalo v jarních měsících. Ženy zázračnou fólii nosily po celý den, sprchovaly se v ní, otestovaly i saunu a vířivku. Některé dobrovolnice měly Be-up nalepenou až 48 hodin, takže s ní i spaly. Distributor ovšem doporučuje délku nošení cca 6 až 12 hodin, maximálně však 24 hodin. Na otázku, zda fólie vydrží i mráz, se mi dostalo odpovědi, že to testováno nebylo, protože jen pouhým odhadem by fólie pravděpodobně na přímém mraze ztratila velkou část své elastičnosti. Prozatím se také nenašla žena, která by měla alergickou reakci na tento výrobek. Mezi testujícími byla zcela záměrně i žena, která nesnese jakékoliv v lékárnách prodávané náplasti.

Foto: be-up.cz

Postup je názorně nakreslený na obaluFoto: be-up.cz

Není to podprsenka, jen příležitostná pomůcka!

Zásadní význam této průhledné maličkosti je dekorativní úprava poprsí pod oblečením. Umožní nám nosit šaty bez ramínek, přiléhavá trička, plesové šaty s volnými zády atd. Prsa se vizuálně omladí, bradavky se dostanou do pozice, kterou si přejeme a přitom všechno vypadá přirozeně, stejně tak i při pohybu.

Údržba a péče

Fólie se musí lepit přesně podle přiloženého návodu. Je velmi tenká a mohlo by dojít k jejímu znehodnocení. Stejně opatrně se musí sundat. Má specifickou vlastnost - čím déle ji na těle máme, tím více je přilnavá. Takže zásadně nestrhávat rychlým tahem jako náplast. Podle velikosti prsa lze fólii zastřihnout nůžkami podle vyznačených čar na zadní straně. Po nošení je potřeba pokožku omýt a nechat pár hodin odpočinout. Jinak fólie je jednorázová a po odlepení se nedá znovu použít. Balení obsahuje 6 párů Be-Up. Zdarma jsou navíc v krabičce krycí terčíky na bradavky, protože v některých případech může být jejich „zdůraznění" nežádoucí. (Např. plesové či svatební šaty.)

Až do velikosti E!?

Skvělé, i majitelky bujnějšího poprsí se prý mohou těšit! Na druhou stranu zcela otevřeně, i když je efekt u velkých velikostí poprsí D a E velmi znatelný, určitě se v Be-up budou nejlépe cítit ženy s poprsím A až C.

Jestli jste se nadchly, máme dobrou zprávu! Už zítra může být Be-up vaše, a to za cenu 590,- včetně DPH a dopravy. Zatím bude totiž k dostání pouze přes zásilkový prodej. Kdyby vás zajímaly další podrobnosti, můžete se podívat na www.be-up.cz.

Jak testovala redakce

Jitka, vel. poprsí C

Překvapivě to vypadá docela dobře. Cítila jsem se v tom lépe než bez ničeho. Škoda, že to prso netvaruje jako podprsenka, chybí mi ještě plnější tvar a prdelka ve výstřihu, což udělá jen podprsenka. Na léto ale do určitých typů trik a nebo na dovolenou bych to brala. Po sundání jsou chvilku prsa celá krabatá, ale to se brzy srovná.

Přestože výrobek není primárně určen pro příliš bujné poprsí, nenechaly jsme se my, co nám příroda nadělila poněkud více materiálu v oblasti hrudníku odradit a vyzkoušely jsme to také. Účinek to rozhodně mělo, i když logicky ne takový, jako u prsou, pro která je be-up určená. A tady jsou výsledky:

Kateřina, vel. poprsí E:

Měla jsem výrobek na sobě asi 4 hodiny. Poprsí mi to trochu zpevnilo. Vizuálně bez trička to ovšem nebylo nic moc. Raději se před chlapem nesvlékejte, nebo vám uteče! Ale na příležitostné nošení pod ta „problematická" trička je to podle mě dobré, osobně ovšem doporučuji max. do velikosti 3, tedy céčka. Odstranění hnědé samolepky na prsním dvorci bylo trošku bolestivější a šlo to hůř. Záleží na ceně.

Andrea, vel. poprsí D:

Nálepky jsem měla na sobě 5 hodin. Rozdíl tam byl, i když u mě ne až tak výrazný. Mám pocit, že kůže se dost namáhá. Po sundání mi zůstaly mírné červené čárky na kůži, které se časem vyrovnaly. Květinka na bradavku je ale podle mě příliš malá, a při jejím sundávání mi to bylo nepříjemné. Nálepka pod tričkem vypadá přirozeně, bez trička je to neestetické. Není možné nosit bezramínkové tričko, protože kůže je lehce pod nálepkou svraštělá, což by bylo na horním okraji trička vidět. Pod ostatní trička je to v pohodě. Myslím, že pro menší prsa je to fajn.

Míša, vel. poprsí F

Za sebe – souhlasím se vším, co tu padlo. Efekt je prokazatelný, nikde bych se s tím nesvlékala, s čímž ovšem výrobce ani nepočítá. Kam asi by se ta kůže navíc poděla, když je to "jen" průhledná náplast. Prsavšak pod tričkem  vypadají přirozeně a hodně zvednutě. Při pohybu jsou také přirozená, nikdo tedy nic nepostřehne. K běžnému nošení to není, kůže by trpěla, i když je fólie určitě do jisté míry prodyšná. Ale na party, když si chcete vzít odhalenější triko, je to super! Přidávám se k názoru, že na menších prsou si to dovedu v pohodě představit.

Reklama

Související témata:

Načítám