Hlavní obsah

Rakům hrozí problémy s láskou, Štíři, pozor na výbuch vzteku! Jaké září čeká vás?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Září už klepe na dveře a my vám přinášíme další tarotový horoskop. Vyložili jsme karty pro každé znamení – co právě vám na následující měsíc předpověděly?

Článek

Na úplněk se můžete těšit uprostřed příštího týdne, ve středu 6. září. Tentokrát se ponese ve znamení Ryb, což pro všechny znamená extrémně zvýšenou citlivost kolem tohoto data. Mějte tedy na paměti, že pokud vám někdo v tomhle období řekne něco nepěkného, pravděpodobně vám nechce ublížit a spíš si to jen vy moc berete. Pozor na chodidla a prsty na nohou, budou náchylné k úrazům, takže radši nasaďte pořádné boty, ať si nohy ochráníte. A co přináší září právě vám?

Beran (21. 3.–20. 4.) Věž – 2 pentakly – 10 pentaklů

Konec srpna se na vás nějak sesypal a vy teď najednou nevíte, kde vám hlava stojí a do čeho se pustit dřív. Máte pocit, že je všechno jinak, a nedaří se vám nalézt svoji běžnou rutinu. Na chvíli si někam sedněte s tužkou a papírem, hluboce si vydechněte a pak poskládejte dohromady žebříček svých priorit. Co fakt musíte, co počká, u čeho se s několikadenním zpožděním svět nezboří. Dokud budete žonglovat se vším najednou, neuděláte vůbec nic. Odškrtávejte věci pomalu, ale jistě, tak se to musí!

Býk (21. 4.–21. 5.) Císařovna – Milenci – 4 hole

V poslední době jste měli dojem, že ztrácíte sami sebe, že jste přišli o kontakt se svým nitrem a že už ani nevíte, co vlastně doopravdy chcete. Pořád se někomu přizpůsobujete – partnerovi, rodině, přátelům, snažíte se zapadnout do jejich představy o vás. Je čas odhodit všechny falešné postoje a trochu si dupnout. Otevřete se blízkým, ukažte svou skutečnou tvář a nebojte se říct občas i něco, z čeho nebudou zrovna nadšení. Protože kde jinde byste měli být sami sebou než mezi těmi, které máte rádi?

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Býci by se během září měli otevřít blízkým lidem a nebát se jim říct i něco, co je nepotěšíFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Rytíř mečů – 7 pohárů – 3 poháry

Náhlý konec léta s vámi nějak zamával a s blížícím se podzimem se cítíte jako v pasti. Jako kdyby zmizela prázdninová pohoda a najednou na vás všechno padalo. Nepoddávejte se tomu a nejednejte impulzivně, nesnažte se všechno ihned překopat a změnit. Ačkoli zrovna teď cítíte, že se v práci nemůžete ani nadechnout, není tomu tak. Je to jen přechodná panika. Máte-li pocit, že by vám bylo lépe kdekoli jinde, je to jen iluze. Nechte si to odležet v hlavě a uvidíte, že nakonec za své staré známé kolegy a přátele budete moc rádi.

Rak (22. 6.–22. 7.) 3 meče – 7 pentaklů – 5 holí

Na každého někdy přijdou trable s láskou a vztahy a pro vás bude tím nešťastným měsícem právě září. Ale nečekejte žádné osudové drama, půjde o konflikt středních rozměrů, který vám alespoň připomene, že nic není jisté a samozřejmé. Nepříjemné je, že se vaše neshody s partnerem či partnerkou potáhnou poměrně dlouho a bude to pro vás určitá zkouška trpělivosti. Užijete si období ticha a odcizeného mlčení i plamenné hádky – časem však vybijete „přebytečnou energii“ a všechno se vrátí k normálu.

Lev (23. 7.–22. 8.) Viselec – 8 holí – Císař

Září pro vás bude jako na horské dráze a budete létat z extrému do extrému, hlavně co se vaší práce týká. Budete čelit novým výzvám – to znamená hromadu pracovního stresu. Chvíli budete mít pocit, že to prostě nemůžete zvládnout, že jste naprosto bezmocní, budete zaseknutí kdesi v temnotě. A o pár minut později už budete sršet nápady a vrhat se po hlavě do řešení. Musíte v sobě najít pevnou půdu, abyste se z toho všeho nezbláznili. Najděte rovnováhu a rozhodujte se klidně, tyhle výkyvy vám dlouhodobě nesvědčí.

Foto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Lvi, Štíři a Střelci budou prožívat nepohodlné dny plné stresu, ale když se s tím dokážou vyrovnat, hodně získajíFoto: g-stockstudio, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.) 2 poháry – Císařovna – Rytíř pohárů

V poslední době se ve svém životě cítíte poměrně neukotveně, jako kdybyste tak nějak ztratili směr a volně bloudili po moři. Nesvědčí vám to a je třeba, abyste cestu zase urychleně našli. Jak na to? Najděte si vzor. Otevřete své velké srdce a nabídněte obdiv a respekt někomu, kdo si to zaslouží a od koho se budete moci učit. Dejte v září prostor sami sobě, nechte rodinu tak trochu být – postarají se o sebe i sami a prospěje jim to. Soustřeďte se na hledání rovnováhy, sami sobě v následujícím měsíci poděkujete.

Váhy (23. 9.–23. 10.) 3 pentakly – 6 holí – 2 meče

Zavíráte oči před něčím, co byste rozhodně přehlédnout neměli, a to není dobré. Právě teď máte jedinečnou šanci naplno využít svůj potenciál, ale vy se držíte zpátky a tváříte se jakoby nic, protože výzva je zkrátka moc velká. Nedělejte to, budete si víc vyčítat, že jste nic nezkusili, než případný neúspěch. Vizualizujte si ten nejlepší možný výsledek, detailně si představte úspěch – a pak do toho jděte! Poděkujete sami sobě, protože zjistíte plný rozsah svých možností.

Štír (24. 10.–22. 11.) 7 holí – 4 poháry – Královna pentaklů

V září ve vás bude doutnat a narůstat vztek. Vaše okolí bude tuhle bublající směs pomalu, ale jistě přiživovat, až zkrátka bouchnete. A že to bude výbuch! Připravte se na zkoušku integrity, otestujete si schopnost stát za svými názory, obhájit je a rázně se vymezit vůči věcem, se kterými nesouhlasíte. Nenechte se zastrašit, ale ani vyprovokovat. Vaší motivací bude vztek a celkové znechucení, nedovolte jim vás ovládnout a stále používejte při rozhodování hlavu.

Střelec (23. 11.–21. 12.) Síla – 5 pentaklů – Císař

Hned na začátku je nutno říct, že září se s vámi mazlit nebude. Snad je to tím, že jsou skoro všichni podráždění, protože léto končí a o slovo se zase hlásí upršený a upracovaný podzim, ale budete se setkávat se spoustou negativity. To vás samozřejmě začne pěkně ubíjet. Budete nespokojení, osamělí a jaksi odstrčení od kolektivu. Nedejte se. Ukažte, co ve vás je, najděte rovnováhu a stabilitu sami v sobě. Prokažte se jako silná osobnost, která tuhle špatnou náladu a depresi změní a udělá zas všechny šťastnějšími.

Foto: Dubova, Shutterstock.com

Vodnáře přivede špatné rozhodnutí do nepříjemné situace, která však může znamenat nový začátekFoto: Dubova, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Eso pohárů – Poustevník – 7 pohárů

Třebaže by to jeden nečekal, v září budete mít ještě spoustu času na odpočinek a relaxaci. Ačkoli letní čas volna a dovolených končí, mnozí si ho prodlužují do začátku podzimu, což znamená volnější pracovní tempo i pro vás. A právě díky tomu, že vám nebude hořet koudel u zadku, budete mnohem výkonnější, spokojenější a produktivnější, zkrátka se vám bude dařit. Zkuste si tohle pracovní tempo a rozpoložení mysli zapamatovat, protože se vám bude ještě mnohokrát v budoucnu hodit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) 5 mečů – 7 pohárů – 7 holí

Stojíte před něčím, na čem vám velmi záleží, ale bohužel se rozhodnete zareagovat nesprávně a vyhrát – ale za každou cenu. Tahle „výhra“ se tak vlastně stane neúspěchem, protože náhle budete pro všechny prospěchářskými egoisty a cyniky bez srdce. Musíte si zpět vybojovat své jméno a přesvědčit všechny kolem, že šlo jen o malý přešlap, že takhle se běžně nechováte. Berte to tak, že jste alespoň všechny zbavili falešných představ o sobě a můžete začít znovu, tentokrát ale pravdivěji.

Ryby (21. 2.–20. 3.) 9 mečů – Král pohárů – 2 hole

Do září vplujete jako ryby do vody, protože tento měsíc podpoří vaši přirozenou velkorysost a ohleduplnost. Nastane ideální chvíle, abyste naladili svá supercitlivá čidla empatie a naslouchali ostatním, byli vstřícní k jejich potřebám a stáli jim oporou. V pracovním životě se těšte na vzrůšo, které ale bude poměrně náročné. Klid načerpáte právě ze svých dobrých skutků, díky kterým budete sami se sebou maximálně spokojeni. Pocit úspěchu vám pomůže překonat i stále hlodající vnitřní nejistotu.

Jak si září zařídíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám