Hlavní obsah

Ravak představuje nový sprchový kout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lesk skla a kovu podtrhuje minimalistický design bezrámového sprchového koutu SmartLine z dílny studia Nosal design.

Článek

Odlehčený moderní design

Bezrámový sprchový kout SmartLine vsází na eleganci velkých ploch 6 mm silného bezpečnostního skla, které nejsou orámovány žádnými rušivými profily a jsou doslova ozdobeny celokovovými panty v chromové úpravě.

Technicky dokonalý

Zdvihový mechanismus masivních chromovaných pantů je zárukou bezproblémového otevírání, zavírání a dlouhodobé stability koutu. Díky vyšší prahové liště (18 mm) kout SmartLine brání rozstřiku vody ven. Autoři při vývoji sprchového koutu SmartLine mysleli na podmínky v koupelnách běžných uživatelů. Ustavovací profil SmartLine je schopen vyrovnat se s nerovnostmi zdí až o 15 mm na každé straně a přizpůsobí se tak, aby byla dosažena absolutní těsnost.

Varianty pro každou koupelnu

Pro menší prostory je nejvhodnější čtvrtkruhová varianta ve velikostech 80 a 90 cm a největší šířku vstupu zajistí naopak čtvercový půdorys. Sprchové dveře, které je možno kombinovat i s pevnou stěnou splní individuální požadavky při řešení koutů ve velikosti od 80 x 90 do 100 x 120 cm.

Ani kout SmartLine nečiní výjimku v sortimentu sprchových koutů RAVAK, a je proto opatřen vrstvou AntiCalc na ochranu skla před korozí a vodním kamenem.

Více na www.ravak.cz.

Související témata:
Ravak

Načítám