Hlavní obsah

Recept na intenzivní vyvrcholení? Tady je!

Foto: Thinkstock

Nikdo neprožívá vyvrcholení tak jako vy! Každá žena má totiž svůj osobitý stylFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není vyvrcholení jako vyvrcholení! Každá žena ho prožívá zcela jinak. Cesta k dokonalému, intenzivnímu a častému „óčku" je prý jednoduchá. Jen musíte zjistit, co funguje právě na vás.

Článek

Prvním krokem k úžasnému sexuálnímu životu plnému uspokojení je podle britské sexpertky Tracey Cox více než snadný. „Musíte pochopit, že váš orgasmus je unikátní stejně jako třeba váš otisk prstu. Nikdo jiný na světě ho neprožívá tak jako vy,“ tvrdí v deníku Daily Mail Tracey Cox.

Intenzitu a frekvenci ženského vyvrcholení totiž ovlivňuje řada faktorů (například síla PC svalu, který se nachází mezi stydkou kostí a kostrčí, citlivost přední poševní stěny a podobně), ale i motivace a ochota doopravdy zjistit, co na vás funguje. „Je za tím i touha zkoušet nové způsoby stimulace, hledat nejrůznější způsoby, jak orgasmu dosáhnout. Čím víc jich ovládáte, tím lepší je váš sexuální život. Jednoduše musíte zjistit, jaký je váš orgastický styl, což usnadní cestu vašeho těla k dokonalému vyvrcholení,“ radí Tracey Cox. Tohle je pak pět způsobů, jak toho docílit.

1. Kegelovo cvičení

Jde o speciální cviky na posílení pánevního dna (více se o nich dočtete zde). Díky nim se vaše pánev lépe prokrví, což je skvělé pro vzrušivost. Zároveň se posílí tak, že i vaše kontrakce budou silnější a váš orgasmus delší a intenzivnější.

Foto: thinkstock

I vy můžete mít intenzivní a úžasné orgasmy. Stačí to tělu trochu usnadnitFoto: thinkstock

2. Střídejte způsoby stimulace

Není jen jediný způsob, jak dosáhnout orgasmu, ale naopak jich je nepřeberné množství. Čím víc jich budete ovládat, tím úžasnější vaše prožitky budou. „Zkuste orální stimulaci, klasický pohlavní styk, využijte partnerovy prsty,“ radí Tracey Cox. Vítány jsou i veškeré erotické pomůcky a podobně.

3. Ovládejte svůj orgasmus

Jde o jakési „umění vrcholit“. Postup je podle Tracey Cox jednoduchý: „Nechte se dovést až téměř k vrcholu, pak ale nechte vaše vzrušení mírně poklesnout a následně opět vystoupat skoro až k orgasmu. Vlastně se neustále udržujte ve stavu obrovského vzrušení, které nikdy nekončí.“

Foto: thinkstock

Kdo by netoužil po skvělém sexuálním životě? Britská sexpertka ví, jak toho docílitFoto: thinkstock

4. Mějte své rituály

Pomocí pravidelně se opakujících rituálů připravujete svůj mozek na nejrůznější situace, které mu tak ulehčujete. „Jde třeba o rituály před spaním. Vždy si ve stejném pořadí vyčistíte zuby, umyjete si obličej a dojdete si na záchod. Všechno to jsou signály, díky nimž se váš mozek připraví na to, že jdete spát, a usnutí je pak snadnější,“ popisuje Tracey Cox. A podobně můžete svému mozku ulehčit i dosahování orgasmu, stačí mu jen dopřát dostatek signálů, že se blíží milování, které by mělo skončit vyvrcholením.

5. Všímejte si detailů

Váš mozek stimulují i ty nejjednodušší věci. Veškeré zvuky či jevy, kterých si vlastně ani nevšímáte. „Může to být cokoli. Zvuk šuplíku, z něhož vytahujete vibrátor, nebo vzdech typický pro okamžik, kdy začínáte být vzrušené. Jakmile začnete tyto detaily vnímat a uvědomovat si je, i váš mozek je začne akceptovat, jednoduše uzná, že jste se vydaly na cestu za dosažením orgasmu,“ vysvětluje Tracey Cox.

Tak co, znáte vy svůj orgastický styl?

Reklama

Načítám