Článek
Postup
01.
Maso nadrobno nakrájejte a uvařte doměkka. Vývar slijte a vmíchejte do něj sušené mléko.
02.
Potom uvařte nadrobno nakrájený patison s kousky brambory a ušlehejte na kaši. Maso a kaši rozmačkejte vidličkou ve vývaru s mlékem.

Foto: Thinkstock
Kombinace drůbežího masa a patisonu je vhodná i pro malé děti. Právě jim je určený náš následující recept. Připravte svému dítku chutný oběd.
Maso nadrobno nakrájejte a uvařte doměkka. Vývar slijte a vmíchejte do něj sušené mléko.
Potom uvařte nadrobno nakrájený patison s kousky brambory a ušlehejte na kaši. Maso a kaši rozmačkejte vidličkou ve vývaru s mlékem.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 422,82 kJ |
| Bílkoviny | 17,1 g |
| Tuky | 16,5 g |
| Sacharidy | 30,55 g |
| Sůl | 0,6 g |
| SAFA | 2,13 g |
| Vláknina | 3,4 g |
| Cukry | 2,55 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama