Hlavní obsah
Foto: Jakub Jurdič

Pokud nechcete, aby vám hrušky zhnědly než přijde návštěva, pokapejte je citronemFoto: Jakub Jurdič

Máte rádi netradiční kombinace chutí? Zkuste spojit pršut a hrušku. Na jednohubkách bude tato dvojice přímo dokonalá. A recept zvládne každý!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
20 porcí
  • 2 ks světlé bagety
  • 20 g parmazánu
  • 150 g prosciutta
  • 2 ks hrušek
Článek

Postup

01.

Bagety nakrájejte na šikmé plátky. Na každý plátek navrstvěte pršut, slabý plátek parmezánu (podaří se vám pomocí škrabky na sýr) a kostičku hrušky.

02.

Vše připevněte párátkem. Pokud jednohubky připravujete předem, pokapejte hrušky trochou citronu, aby nezhnědly.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie381,25 kJ
Bílkoviny4,23 g
Tuky1,85 g
Sacharidy13,32 g
Sůl0,71 g
SAFA0,7 g
Vláknina1,27 g
Cukry2,57 g
Související témata:

Načítám