Hlavní obsah
Foto: Jakub Jurdič

Pokud nechcete, aby vám hrušky zhnědly než přijde návštěva, pokapejte je citronemFoto: Jakub Jurdič

Máte rádi netradiční kombinace chutí? Zkuste spojit pršut a hrušku. Na jednohubkách bude tato dvojice přímo dokonalá. A recept zvládne každý!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
20 porcí
  • 2 ks světlé bagety
    1
  • 20 g parmazánu
    7
  • 150 g prosciutta
  • 2 ks hrušek
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Bagety nakrájejte na šikmé plátky. Na každý plátek navrstvěte pršut, slabý plátek parmezánu (podaří se vám pomocí škrabky na sýr) a kostičku hrušky.

02.

Vše připevněte párátkem. Pokud jednohubky připravujete předem, pokapejte hrušky trochou citronu, aby nezhnědly.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie381,25 kJ
Bílkoviny4,23 g
Tuky1,85 g
Sacharidy13,32 g
Sůl0,71 g
SAFA0,7 g
Vláknina1,27 g
Cukry2,57 g
Související témata:

Načítám