Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: from my point of view, Shutterstock.com

Ilustrační fotoFoto: from my point of view, Shutterstock.com

Klasické variace topinek, jako jsou s česnekem, pomazánkou z pivního sýru nebo třenou nivou, zná každý. Ale co třeba se sloním žrádlem? Vyzkoušejte náš recept.

20 min.
Příprava
5 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 lžíce octa 8%
  • 2 lžíce oleje
  • 3 lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 kostky cukru
  • 30 dkg měkkého salámu
  • 3 ks kyselých okurek
  • 1 ks cibule
  • 200 ml majonézy
Článek

Postup

01.

Ocet, olej, plnotučnou hořčici, kečup a cukr smíchejte v hrnci a nechte přejít varem, pak dejte vychladnout. Mezitím nastrouhejte na velkém struhadle salám, najemno nastrouhejte kyselé okurky a cibuli nakrájejte najemno.

02.

To vše smíchejte s majolkou, pak vmíchejte i uvařenou a vychladlou směs. Můžete podle chuti přisolit nebo připepřit a potom už jen namažte na topinky.

Související témata:

Načítám