Tataráček
- 600 g lososového pstruha
- 10 g pistácií
- 1 lžička pomerančové kůry
- 1 lžička citronové kůry
- 1 lžička soli
- 1 špetka pepře
- 3 lžíce olivového oleje
Dresing
- 10 ml hrubozrnné hořčice
- 10 ml pomerančové šťávy
- 30 ml olivového oleje
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter.
Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete.
Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech.
Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.