Hlavní obsah

Recyklované šaty a první vrásky: Skrývá snad Kate něco?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vévodkyni Kate není posledního půlroku příliš vidět. Není se čemu divit – v dubnu porodila třetí dítě, syna Louise, a tak se mu chce věnovat spíše než královským povinnostem. Teď o víkendu se objevila po takřka dvou měsících na veřejnosti.

Článek

Vévodkyně Kate (36) si velice pečlivě vybírá akce, jichž se zúčastní. Doma má půlroční miminko, které sice bez ní už nějakou chvíli vydrží, ale zatím ho nechce svěřovat vychovatelkám a chůvám na příliš dlouhou dobu. Vévodkyně Kate i princ William (36) chtějí své děti maximálně uchránit před životem ve zlaté kleci a přísnou královskou výchovou a snaží se jim připravit co nejnormálnější dětství – samozřejmě v rámci (královských) možností.

A tak poslední veřejná akce, které se vévodkyně účastnila, bylo zřejmě semifinále Wimbledonu, kam vyrazila se svou švagrovou vévodkyní Meghan (37). Dva měsíce pak byla opět mimo dohled fotoaparátů. Až do tohoto víkendu, kdy vyrazila do Norfolku na svatbu své blízké přítelkyně Sophie Carter (34).

Stará dobrá modrá 

Kate platí za jednu z největších módních ikon současnosti, ačkoliv jí poslední dobou dost šlape na paty vévodkyně Meghan. Na svatbu oblékla stejné šaty, které měla před rokem na návštěvě Německa. Jen si k nim tentokrát místo tělových vzala modré lodičky, vyměnila psaníčko a do vlasů si posadila květinovou korunku.

O důvod víc, proč je nám Kate sympatická – neexistuje žádné pravidlo, že by členové královské rodiny museli mít na sobě vždy něco nového. A Kate tím dává najevo, že marnivost není jejím šálkem kávy. Navíc v době, kdy se stále víc mluví o udržitelnosti módy a o tom, že oblečením plýtváme.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate vypadala na svatbě unaveně Foto: Profimedia.cz

Mimochodem, kdybychom chtěli spekulovat, tak v době, kdy měla vévodkyně na sobě tyto šaty, už čekala prince Louise. A nedávno se objevilo pár klepů, že čeká čtvrté dítě. Ale co si budeme povídat – půl roku po porodu by to bylo přece jen dost brzy...

I tentokrát královská modrá vévodkyni opravdu slušela. Jenže rozdíl v roce a půl přece jen pozorovat lze. Na postavě byste změnu našli jen těžko, ve tváři však ano. Třetí těhotenství a mateřství v kombinaci s povinnostmi manželky následníka trůnu se do ní vpisují. Vráskám se zkrátka nevyhne ani vévodkyně. Na druhou stranu – únava, která se zdá být v obličeji patrná, je možná jen chvilková. Kate mohla mít za sebou jen pernou noc u malého Louise, takže se vrásky a kruhy pod očima, jindy ne moc znatelné, na moment prohloubily.

Foto: Profimedia.cz

Kate s dětmi v červenci 2017 při návštěvě Německa. Oblékla si stejné šaty jako na svatbu své kamarádky Sophie Carter. Mimochodem – tehdy už čekala prince Louise. Náhoda, že tyto modré šaty oblékla znovu? Foto: Profimedia.cz

Rošťák a zlodějka pozornosti

Sophie Carter má velice blízko k princezně Charlottě (3) – je její kmotra. Malá kmotřenka proto nesměla na svatbě chybět. Spolu s bratrem Georgem (5) měli veledůležitou roli jako družička a páže. Mají to už velice dobře natrénováno ze svatby svého strýce prince Harryho (34) a vévodkyně Meghan a stejně tak i z loňské veselky tety Pippy Middleton (35) a Jamese Matthewse (43). A jak Charlotte, tak George si to náležitě užívali. Malá princezna se snažila svojí roztomilostí ukrást pozornost nevěstě, zatímco princ prováděl rošťárny, jak se na pětiletého chlapce sluší a patří.

Foto: Profimedia.cz

Princ George dělal v roli pážete blbiny. Princezna Charlotte byla opět neskutečně roztomilá Foto: Profimedia.cz

Letos si členové královské rodiny užívají svateb dosytosti. Třeba vévodkyně Kate poměrně nedlouho po porodu absolvovala Harryho obřad, teď o víkendu se účastnila svatby své blízké přítelkyně Sophie Carter a za necelé tři týdny ji čeká ještě velký den princezny Eugenie (28), sestřenice prince Williama. Dorazí i tam bez nejmladšího potomka?

Sledujete královskou rodinu? 

Reklama

Načítám