Hlavní obsah

Meghan versus Kate: Která obstála lépe v královnině zkoušce?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonalá. Tak popisují všichni vévodkyni Meghan, která má za sebou první oficiální akci s královnou Alžbětou II. Ta ji s sebou vzala do Cheshiru, kde spolu mají naplánované tři akce. Meghan neudělala jedinou chybu!

Článek

Vévodkyně Meghan (36) má za sebou své královské poprvé. Pozor – neplést si to s jejím seznámením s princem Harrym (33), současným manželem. Tohle je totiž také velice důležité a o ledasčem to vypovídá. Třeba o důvěře, kterou královna Alžběta II. (92) vůči této bývalé herečce projevuje.

Ještě to není ani měsíc, co se kaplí svatého Jiří na hradě Windsor rozezněly svatební zvony a královna už si bere vévodkyni Meghan jako svůj doprovod na cesty. Zdá se tedy, že její vřelé přijetí tehdy ještě Meghan Markle do královské rodiny nebylo jen na oko kvůli princi Harrymu, údajně jejímu nejmilejšímu vnukovi.

Foto: Profimedia.cz

Královna a Meghan přijely do Cheshiru vlakem Foto: Profimedia.cz

Vévodkyni Kate (36), manželce prince Williama (35), se výsady doprovázet královnu na cestách tak rychle nedostalo, musela čekat téměř celý rok. Svatbu měli 29. dubna 2011 a první sólo akci měla s královnou až v březnu následujícího roku. Tehdy ji doprovodila (ještě spolu s princem Philipem) do Leicestru v rámci oslav šedesáti let na trůnu.

Foto: Profimedia.cz

Princezna Kate si na první doprovázení královny musela rok počkat. Vypadala ale v tmavých barvách a kloboučkem fascinátor na hlavě víc tradičně, nemyslíte?Foto: Profimedia.cz

Meghan zvolila šaty od značky Givenchy, stejně jako na svatbě a rozhodně neponechala nic náhodě. Oblečena byla přesně podle královského protokolu, stejně úhledně i seděla a vrhala úsměvy do všech stran. Je znát, že si dává skutečně záležet, aby nešlápla vedle.

Kate tehdy měla kostýmek od L.K. Bennet s kloboučkem od Jamese Locka. Vypadala více tradičně, nicméně tento styl by se k Meghan příliš nehodil, a tak nelze než konstatovat, že opět vyrazila všem přihlížejícím dech.

Foto: Profimedia.cz

Meghan si na tento velký den oblékla šaty od značky GivenchyFoto: Profimedia.cz

Jak se vám vévodkyně Meghan na první oficiální akci s královnou líbí?

Reklama

Související témata:

Načítám