Hlavní obsah

Revoluční novinka od L'Oréal Paris

Reklama

Laboratoře L´Oréal Paris se inspirovaly trendem injekcí kyseliny hyaluronové a vyvinuly revoluční sérum a krém Revitalift Filler. Řada navrací pleti mladistvý vzhled, pružnost a pevnější kontury.

Článek

Díky velmi vysoké koncentraci kyseliny hyaluronové představuje Revitalift Filler od L´Oréal Paris jedinečnou alternativu kosmetického zákroku pro ty ženy, které se zdráhají podstoupit aplikaci injekcí kyseliny hyaluronové. Revitalift Filler působí ve dvou krocích: zvláčňuje kůži v jejích hloubkových vrstvách a stimuluje vazivové buňky fibroblasty k rychlejší produkci kolagenu.

Využívá účinků lehčích molekul kyseliny hyaluronové, které lépe pronikají přes pokožku a působí hlouběji než větší molekuly obsažené v hyaluronových injekcích. Sérum má dokonce 10x větší koncentraci kyseliny hyaluronové než jiná séra od L´Oréal Paris.

Klinické testy prokázaly, že pozitivní účinky se dvojnásobně zvýší, pokud ženy používají zároveň spolu s krémem i sérum. Klinické testy krému, kterých se zúčastnilo 58 žen, přinesly úžasné výsledky: po 8 týdnech pravidelného používání krému měly ženy o 26 % plnější tvar tváře, vrásky na čele se zmenšily o 24 % a nosoretní rýhy o 12 %. Ženy, které se zapojily do klinických testů séra, zaznamenaly už po 4 týdnech zvýšení plnosti pleti o 27 %, zmenšení vrásek pod očima o 20 % a vrásek nad horním rtem o 15 %.

Od té doby, co slavná britsko-australská herečka Naomi Watts vyzkoušela nový krém a sérum Revitalift Filler, patří tyto produkty mezi její nejoblíbenější. Revitalift dokonce považuje za jeden z mála kosmetických přípravků, bez kterých se neobejde doma ani na cestách.

„Sérum Revitalift Filler mi sjednocuje pleť a krém vrací mé pleti její plnost,“ svěřila se Naomi. „Produktům značky L’Oréal Paris důvěřuji, protože vím, že každý produkt stojí na silných základech rozsáhlého vědeckého výzkumu.“

Díky vyplňujícímu krému a séru od L’Oréal Paris je dnes možné proces stárnutí zvrátit a získat výrazně elastičtější pleť bez hloubkových vrásek.

Reklama

Související témata:

Načítám