Hlavní obsah

Rychloúčes: Smotaný drdol v boho stylu

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Existuje elegantnější drdol než ten francouzský, tedy „french twist“? Vizážistka Daniela Kremláčková, která kromě make-upu ovládá skvěle i kouzla s vlasy, vám ukáže jeho modernější boho variantu.

Článek

Uhlazenou variantu „french twistu“, tedy zamotaného drdolu, znáte asi všichni. Evokuje nadčasovou eleganci a šarm Francouzek, ale také tak trochu zkostnatělé kancelářské prostředí. Vizážistka Daniela si proto připravila rozvolněnou boho variantu, která tradičnímu účesu dává modernější vzhled.

Zamotaný drdol vám zabere maximálně deset minut, a pokud máte polodlouhé vlasy, půjde vám to ještě rychleji. Pro ně se hodí nejvíc, protože není třeba dávat tolik vlasů do ruličky. Jak přesně postupovat a jak si připravit vlasy, aby dobře držely, uvidíte ve videu. A nebojte, nemusíte je předem kulmovat ani jinak natáčet!

Foto: Profimedia.cz

Zkuste modernější variantu french twistu, která nemusí být dokonale uhlazenáFoto: Profimedia.cz

Drdoly patří k efektním účesům: podívejte se na rychlý návod, jak udělat ledabylý drdol, oblíbený je také dokonale ulíznutý drdol, když vaše vlasy nemají svůj den. Naprosto luxusně pak vypadá copánkový drdol.

Reklama

Související témata:

Načítám