Hlavní obsah

Nejmódnější bunda sezony: Letecká s beránkem. Jak vám bude slušet?

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jejich dlouhou historií vás nebudeme zatěžovat a raději přejdeme k současnosti. Bundy s beránkem jsou momentálně tak populární, že zastiňují i klasické křiváky. Co říkáte, nestojí tahle módní nevěra za to?

Článek

Přestože si bez klasického křiváku neumíme představit život, bundy s beránkem, které mají svůj původ v letectví (ano, stejně jako bombery), stojí za rozšíření sbírky svršků. Pracovat s nimi můžete obdobně, jen musíte počítat s tím, že jsou huňaté „aviatorky“ obecně objemnější, a tak se vyplatí je vyvážit něčím užším. Stejně tak nemusíte zůstávat jen u klasické černé varianty (i když i tu vám v článku nabídneme), v obchodech na vás čekají i barevné nebo metalické verze.

Odlesky se neloučí

Ano, víme, že se opakujeme, ale metalické odlesky se zkrátka ze seznamu módních trendů nehnou. Nosí se už několik let a vypadá to, že jich návrháři pořád nemají dost. Baví kovy i vás? Vyzkoušejte kratší bundu s huňatým lemem a samy si ověřte, jak skvěle vypadá v doprovodu vypasovanějších šatů.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: bunda (Orsay, 1699 Kč), šaty (Elisabetta Franchi, prodává Fade, info o ceně v obchodě), punčocháče (Calzedonia, 249 Kč), boty (Marks & Spencer, 999 Kč), choker (Mohito, 299 Kč), kabelka (Mango, 399 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nadvláda červené

Nepamatujeme sezonu, kdy se jedna barva prosadila tak výrazně. Červená na podzim s velkým náskokem předběhla všechny další odstíny. Pokud vás tato výrazná barva láká, spojte příjemné s užitečným a pořiďte si červenou bundu s beránkem. Tento svršek je na rozdíl od svého předchůdce delší.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: bunda (Bershka, 1599 Kč), svetr (Tommy Hilfiger, prodává Van Graaf, 5799 Kč), kalhoty (Mac, prodává Van Graaf, 3499 Kč), náušnice (C&A, 159 Kč), kožené boty (Tosca Blu, 4100 Kč), kožený batoh (Högl, 5999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Když preferujete pastel

Dáváte přednost jemnějším odstínům? Alternativou pro vás může být světlounce růžová bunda, která se kombinuje snadněji, než myslíte. Kromě jemných a neutrálních barev jí sluší třeba tmavší zelená, která vytváří perfektní kontrast.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: bunda (Zara, 1299 Kč), šaty (Guess, 3850 Kč), čepice (Mango, 499 Kč), semišové kozačky (Högl, 9999 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, 3490 Kč)Foto: Greta Blumajerová

V hnědých tónech

Pokud si nechcete lámat hlavu nad barevnými kombinacemi, můžete zůstat u hnědé, nebo jak uvidíte za chvíli, černé klasiky. Prvně zmiňovaná verze přitom působí jemnějším dojmem. Za vyzkoušení stojí i spojení overalu a roláku.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: bunda (Stradivarius, 1399 Kč), rolák (Marks & Spencer, 649 Kč), overal (Mango, 1299 Kč), náušnice (C&A, 279 Kč), kabelka (Michael Kors, prodává Fade, 7900 Kč), boty (Mango, 1299 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Učebnicový příklad

Když se řekne bunda s beránkem, většinou si vybavíte právě tento prototyp. Černý svršek s huňatým lemem a podšívkou opravdu zahřeje a bude se vám hodit k lecčemu. Opatrně jen vybírejte zbylé části outfitu. Pokud tedy nestojíte o optické přidání dvou konfekčních velikostí.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: bunda (Zara, 2599 Kč), kalhoty (H&M, 849 Kč), triko (Marks & Spencer, 899 Kč), boty (Gino Rossi, 3490 Kč), ponožky (Lindex, 199 Kč), kabelka (Orsay, 549 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování 

  • Styling - Mariya Patrovská
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Modelka - Aneta Kadaňová (Czechoslovak Models)
  • Výstaviště Praha Holešovice - Adresa: Výstaviště 67, Praha 7, www.vystavistepraha.eu

Líbí se vám bundy s beránkem? Nebo dáváte přednost jiným svrškům? Napište nám!  

Toužíte po kariéře modelky? Pojďte do toho!

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz -

Načítám