Hlavní obsah

S kým (ne)jít do postele?

Foto: shutterstock.com

Podle detailů poznáte, jaký je milenecFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vypadá úžasně, ale to ostatní je zklamání? Naučíme vás odhalit špatného milence dřív, než překročí práh vašeho bytu! Jeho pohyby při tanci, gesta i chuť k jídlu prozradí, co vás s ním v ložnici čeká!

Článek

To, jak muž vypadá, sice může v některých ženách vyvolávat vzrušení, ale neznamená to, že dotyčný oplývá vrozeným talentem udělat ze své dámy bytost opečovávanou, rozvášněnou a spokojenou. Jestli stojí za námahu zkoumat ho dál, odhalí detaily a náznaky jeho chování. I podle držení za ruku se dá ledacos vyčíst! A co teprve u jídla?! Podle chuti, způsobů a projevů hned poznáte, jestli jste ve společnosti sexuální třaskaviny a milostného guru, kterého by spousta žen vyměnila za zlaté zuby, sbírku bot a dědictví po tetě Irmě.

„Dělám pohyby, hejbám bokama“

Je jedno, jestli je malý, velký, tlustý, tenký, ale má dar něčím zaujmout. Sledujete jeho rytmické pohyby, uvolněnost, sebedůvěru, oddanost okamžiku. A to je přesně ono! Tak, jak se umí odvázat na parketě, to dokáže i v posteli. Vždyť je to logické. Udrží stálé tempo? Pak bude vynikat v orálním sexu, kde náladové změny nejsou zrovna vítané. Často mění pohyby? Proměnlivost mu není cizí, takže se můžete těšit na odvázanou jízdu plnou překvapení. Všimněte si i aktivity boků, protože majitel těch vlnících, který dokáže pánev rozpohybovat jako na horské dráze, při milování využívá krouživého přirážení. Když to má v těle, není co řešit, že?

Abeceda přitažlivosti

Poté, co se nabažíte pohledu na jeho tělo řádící v rytmu hudby, podrobte zkoušce konverzaci a nechte mu prostor pro mluvení. Monotónní vyprávění, u kterého by usnul i lední medvěd, opravdu není předzvěstí vášnivých nocí. Zkrátka nuda. To muž s gesty, smíchem a nakažlivou pohodou je plný elánu a vynalézavosti. Jeho komunikativnost a chování k druhým prozrazuje, že se takhle podobně chová i v ložnici. Pozor ale na příliš agresivní oční pohled. Přímo až propichování může znamenat, že dotyčný je trochu vůdčí typ, který má rád jasná pravidla a který touží po nadvládě nad vámi.

Foto: shutterstock.com

Své řekne i způsob, jakým drží vaši rukuFoto: shutterstock.com

Nezáživná strava = hrozný sex!

Není však lepší zkoušky než posadit potencionálního milence k jídlu. Souvislost se sexem je všeobecně známá. Apetit je totiž něco jako milostná touha. Nevěříte? Jestli znáte někoho, kdo se miluje pouze ve středu a v neděli jednou za měsíc, a číslo 69 mu vůbec nepřipomíná milostnou polohu, protože Jágr má přece na dresu 68, je kombinací burgrů, smaženého sýra, vepřových „flákot“, hranolků a nulové inspirace. A že má nad tím vším zrychlení z nuly na sto za 6 vteřin? Protože postrádá chuť experimentovat, zkoušet a vychutnávat! Oproti kandidátovi, který si jídlo užívá, je to rozdíl. Jen si představte, že jste právě na místě těch výborných kuřecích křidýlek, na nichž si trénuje jemné okusování, žužlání a slastné přivírání očí!

Co skrývá jeho náruč?

Pakliže ani po společném stravování nemáte jasno, začněte slídit přes doteky. Ty dobře vyjadřují city. Svému kamarádovi podá jen ruku? Pak je odměřený a drží si odstup! Když se ho nedokáže jinak přátelsky dotknout, pravděpodobně to od něj vy nečekejte ani ve chvilkách samoty – led by se z něj nechal osekávat (pro stavbu celého paláce). To platí i tehdy, když se stydí, bojí, je nervózní vzít vás za ruku. Nejspíš má problémy s navazováním vztahů a čeká na váš první krok, kterým máte vyjádřit dominanci. Jen pozor, aby to tak nechtěl napořád! Když už se ale ruku v ruce procházíte ulicí, jeho styl držení říká:

  • Udělá to tak běžně, jako když si kupuje rohlíky: Má v sobě cit, ale milostná vynalézavost? Tu viděl maximálně tak z rychlíku!
  • Hraje si s vašimi prsty na proplétání: Smyslnost je jeho druhé já! Pod peřinou něco zažijete.
  • Ve své velké dlani schovává tu vaši: Má ochranitelské sklony, touží po citu i sexu zároveň, a určitě nemá strach z intimity. Intenzita stisku vyjadřuje míru jeho toužení po vás.
  • Ledabyle se drží vašich prstů: Nejistota, stydlivost, nechuť se vázat. Milování nebude žádnou hitparádou a ráno poté jakbysmet. Překvapí otázkami: „Snídani? Ty jsi ještě tady?“

Cynik a šovinista by poznamenal, že u ženy je dobrým milencem každý muž, který vydělá svůj první milion, díky němuž se záhadně stane přitažlivým a žádaným... (Vůči těmto jemným fórkům mužů buďte shovívavá.) Ti ostatní ale ví, že ženy s opravdovými milostnými tužbami si pod termínem „dobrý“ mohou představovat třeba pozorného a vnímavého muže. A právě tohle řeč jeho těla prozradí! Takže, dámy, buďte k signálům otevřené!

Reklama

Související témata:

Načítám