Článek
Postup
01.
Překrájené kyselé zelí promíchejte s nastrouhanou mrkví a nahrubo nastrouhanými jablky, zjemněte olejem a ochuťte tmavým cukrem, který nechte v salátu rozpustit.

Foto: Archiv redakce
Název tohoto salátu říká vše. A je opravdu skvělým zdrojem vitamínů, hlavně v zimě.
Překrájené kyselé zelí promíchejte s nastrouhanou mrkví a nahrubo nastrouhanými jablky, zjemněte olejem a ochuťte tmavým cukrem, který nechte v salátu rozpustit.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 952,35 kJ |
| Bílkoviny | 1,77 g |
| Tuky | 9,17 g |
| Sacharidy | 31,48 g |
| Sůl | 1,12 g |
| SAFA | 1,42 g |
| Vláknina | 5,93 g |
| Cukry | 26,38 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama