Hlavní obsah

Sex a manželství se sousedem? V Česku běžná věc!

Reklama

To, že se lidé zamilují do kolegy nebo kolegyně z práce, je zcela normální. Moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1 ale zajímalo, jestli se lidé někdy zamilovali do svého souseda! A výsledek?

Článek

V Česku je to podle průzkumu mezi posluchači a posluchačkami Dámského klubu Frekvence 1 naprosto běžná věc. Příběhy, které do dopoledního magazínu jeho příznivci napsali, byly smutné i veselé. Naštěstí těch pozitivních bylo více.

„Můj manžel si vzal naši sousedku převlečenou za dobrou kamarádku. Brávali jsme ji na výlety, pařby, hlídali si navzájem děti. A ona se nám odvděčila tím, že synovi (20 měsíců) vzala tatínka a mně manžela. Její manžel se stal mým dobrým kamarádem a můj manžel jejím manželem,“ napsala posluchačka, která se ale nechtěla podepsat. „Svého souseda jsem si vzala, když mi bylo 18. Bylo to nejlepší rozhodnutí mého života. Je nejen skvělý manžel, ale úžasný táta a dědeček. Věřím, že nám zdraví umožní za dva roky oslavit zlatou svatbu,“ ozvala se do Dámského klubu s daleko veselejším příběhem posluchačka Lída.

I tohle zaznělo v Dámském klubu rádia Frekvence 1!

Honza: „Můj kamarád se oženil a hned po svatební večeři zmizel. Našli ho po týdnu u sousedky. Už je rozvedenej…"

Světlana:„Se svým sousedem žiju už 7 roků a jsme manželé, i když celá jeho rodina byla proti. Mám nejlepšího manžela."

Anonym: „Do souseda jsem se zamilovala ve 14 letech, po sedmi letech jsem si ho vybojovala. A on mi po roce řekl, že se do mě zamiloval, když mi bylo 14. Uškrtila bych ho!"

Jana: „Já se rozvedla a můj soused o rok později. Už jsme dva roky manželé a staráme se o tři kukačky. Je to nejlepší chlap a je s ním nejúžasnější sex."

Anonym: „Ještě na základní škole jsem se zamiloval do starší spolužačky. Ale tehdy to byla jen platonická láska. O deset let později jsem zjistil, že jsme sousedé. Tak jsme to dali dohromady a je to láska na celý život."

Štěpánka: „Po osmiletém vztahu si můj expřítel vzal peřiny a s grácií odpochodoval do vedlejšího vchodu za mladým masíčkem. Já sundala zásnubní prstýnek a začal mi nový život."

Anonym: „Do mého souseda jsem se zamilovala loni v červenci, naštěstí i on do mě. Snad se vezmeme. Teď spolu pár měsíců bydlíme, a dokonce místo mě večer venčí mého hafana. A já peču a vařím jako divá, aby mi neutekl za jinou sousedkou."

Simona: „Začala jsem si se sousedem mého bývalého přítele. Na začátku jsme řešili nedostatek lidského tepla, ale přerostlo to v lásku zpečetěnou svatbou. Spolu teď plánujeme mimčo a já vím, že mám toho nejlepšího chlapa, jakého jsem si mohla přát."

Dámský klub vysílá rádio Frekvence 1 každé všední dopoledne mezi 10. a 12. hodinou. Více na damskyklub.frekvence1.cz.

Reklama

Načítám