Hlavní obsah

Sex: I muži mohou mít několik vyvrcholení za sebou!

Foto: Profimedia

Víte, že se muž může naučit mít více orgasmů během jedné noci?Foto: Profimedia

Reklama

Jeden a dost? U mužů běžná věc, i když ne vyloženě nutná. Technika znásobující mužskou rozkoš slaví nevídané úspěchy nejen za oceánem. Dá se naučit nebo koupit?

Článek

Být ženou má svoje výhody. Jedna z nich je ta, kdy po prožitém orgasmu vzrušení poklesne jen do fáze plató a pokračující stimulace vyvolá opětovné vyvrcholení. To muž má obvykle smůlu.

Jeho orgasmus vystřídá jiná fáze – refrakterní. Dotyčný není schopen dosáhnout další erekce, musí si odpočinout a čekat. Někdy na konec, jindy na další kolo. Totiž, někteří pánové jsou flexibilnější než ti druzí. Že k nim ten váš nepatří? Tak schválně…

Pravda? Věc cviku i věku

Sexuoložka Jaroslava Pondělíčková-Mašlová jako spoluautorka knihy O sexualitě a partnerských vztazích vysvětluje, že pochopitelně existuje víc multiorgastických žen než multiorgastických mužů.

„Mnohočetné orgasmy prožívají ženy zvláště ve věku okolo 40 let. To je již muž, který bez přerušení dokáže prožít tři orgasmy, výjimkou,“ popisuje. Naráží tak na fakt, že možné to zvlášť v produktivním věku pánů je, ne že ne.

Přitakává i americký sexuální pedagog a psycholog Jack Johnston. Ten nedávno pro portál Alternet pronesl památnou větu: „Muži a ženy jsou si fyziologicky mnohem podobnější, než si lidé uvědomují.“ Nevěříte? Sám na toto téma pořádá různé semináře. (V audio verzi byly dokonce přeloženy do francouzštiny a japonštiny.)

Foto: Profimedia

Ženy i muži jsou si prý podobnější, než by se na první pohled zdáloFoto: Profimedia

Nezvyklé rady měnící svět

Na rozdíl od jiných odborníků se vyhýbá tradičním postupům, během kterých muži obvykle zatínají svaly pánevního dna, zpomalují dech a zastavují se těsně pod „bodem, ze kterého není návratu“.

„Právě tohle není příliš zábavné. Muž se musí neustále sledovat a kontrolovat. Nemyslím si, že náš Stvořitel to vymyslel takhle sadisticky,“ podotýká odborník, jehož program s názvem Zvukový klíč k multiorgasmům (KSMO) slaví úspěchy u tisíců lidí. V čem je jeho princip?

Orgasmus. Vnitřní a tak intenzivní!

Jde o to, aby se muž každý druhý den po dobu dvaceti minut masáží věnoval oblasti mezi šourkem a análním otvorem. Včetně mužského bodu G neboli prostaty. A to do té doby, než ucítí chvění. (Odborník to nazývá echo efektem.)

Jistý muž, který se techniku několikanásobných orgasmů naučil, to popsal následovně. „Moje pocity se staly silnější, můj vokální výraz hlubší a hlasitější. Pokračoval jsem a naprosto ohromen tímto pocitem jsem dospěl k orgasmu bez nutkání klasické ejakulace.“ A ihned mohl znovu. Divné? Nikoli.

Foto: Profimedia

Vzrušení by mělo procházet ve vlnách celým tělemFoto: Profimedia

Pomoci mohou i partnerky

„Muži velmi často dosahují vyvrcholení, které je soustředěno přímo v genitáliích. Já vyučuji způsob, jak mít orgasmus po celém těle. A tajemství je v myšlence. Musíte si uvědomit, že vzrušení není v rozkroku, ale ty vlny energie vámi procházejí,“ popisuje odborník, jehož metodu opěvuje i další klient.

Ten prý dokáže stimulovat určenou oblast navlhčenými prsty zhruba hodinu. Po celou dobu prožívá mini orgasmy nebývalé intenzity.

„Musím zůstat uvolněný a mít mírnou erekci. Orgasmy vycházejí jakoby zevnitř z mého těla. Je to úžasné,“ uvádí spokojený muž, který taktéž na sobě pracuje.

Co za to?

I on dodržuje pravidla, že v den „nácviků“ je zakázaná ejakulace. Evidentně mu to ale nevadí. Od klasického masturbačního programu orgasmy tohoto typu chodí ve vlnách, a protože nejsou spojeny s ejakulací, mužská energie se nesnižuje. Má to však malý háček.

Detaily techniky se prozrazují pouze v zakoupených programech. I když Jack Johnston garantuje vrácení peněz, pořád jeho kompletní audio balíček přijde v přepočtu na 2400 korun. Pro jednoho málo, pro druhého moc. Kdo už teď napíše Ježíškovi a překvapí svého muže?

A jak je na tom váš milenec? Může víckrát?

Reklama

Související témata:

Načítám