Hlavní obsah

Sex: Jak rozpálit muže? Zapomeňte na náročné návody!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Muži nepotřebují sexuální profesionálky. Cení se jakákoli snaha!Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Výdrž, ohebnost, kreativní nápady, cit pro okamžik, encyklopedie erotiky v hlavě. Co všechno skutečně musíte ovládat, aby se milování pro vašeho muže stalo minimálně příjemné? Tak to se podržte!

Článek

„Připadá mi, že všechny ty návody na potěšení muže jsou nějak složité. Všude se píše, co by člověk měl dělat, jak postupovat, jak se tvářit, čeho se vyvarovat. Kdo si to všechno má pamatovat?“ ptá se čtenářka Karolína, které se zdá, že na ženy je v tomto směru vyvíjen velký tlak.

„To každá milenka musí nutně zvládat triky prostitutek, být ohebná a nabitá znalostmi? Jestli ano, tak to jsme to dopracovali,“ ještě krčí rameny. Kde je tedy pravda? Máte si snad pod stromeček nadělit nějaký kurz sexuální kreativity? Rozhodně to není nutné!

Důležitý je hlavně motiv a snaha

„K potěšení muže nepotřebujete žádné exotické dovednosti nebo speciální znalosti. Jste-li s to si pro svého muže skutečně vyhradit zvláštní čas, je zde řada věcí, jež si můžete nachystat,“ zastává názor sexuální poradce Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie, podle kterého laskání muže a jeho potěšení není otázkou nějakého „nadání“ nebo předvádění se. Co vám stačí k tomu, aby dotyčný nevyšel z úžasu?

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Zkuste vymyslet nové, netradiční prostředí či situaceFoto: gpointstudio, Shutterstock.com

„Připravte partnerovi neobvyklé jídlo nebo si spolu dejte jednu či dvě skleničky jeho oblíbeného nápoje. Oblékněte se sexy, dejte si společnou koupel, dělejte to, co vám oběma připadá nejhezčí,“ radí zmíněný odborník ve své knize Vynalézavá láska s tím, že muže svými nápady nebo postupy můžete překvapovat, ale samy musíte mít ve svých vlastních záměrech v tom, co přesně zamýšlíte dělat, jasno.

Nejvíc sexy substance? Váš chtíč

„Jen málo okolností rozpálí muže více než vynalézavá žena. Protože se sexem většinou začínají muži, způsobuje jim rozkoš, když právě ona převezme iniciativu, protože tím muži ukazuje, jak sex potřebuje a že je připravená tak zvaně použít jeho tělo ke svému uspokojení. Na většinu mužů to dělá ohromný dojem,“ radí Glenn Wilson. Ano, zkušenosti tedy fajn, ale i bez nich se dá prožít skvělý sex!

Velmi se osvědčuje taktika, kdy milence požádáte, aby vám řekl to, co mu dělá nejvíce dobře. Tyto informace potom použijte ke zlepšení své milostné předehry.

Rovnice o dvou známých

Podle zmíněného odborníka, který se odvolává na všemožné průzkumy, většině mužů dělá moc dobře líbání a laskání na citlivých místech. Pokud je ještě nemáte „zmapované“, vnímejte reakce partnerova těla a zároveň objevujte nové oblasti, které na vaše hýčkání pozitivně reagují.

„Taky na milence mluvte. Řekněte mu, jak je jeho penis báječný a obdivuhodný. V ohromné většině mužů dřímá určitá stopa po komplexu falické méněcennosti. Když jim pak žena říká, že jejich pyj je nádherný, obrovský a tvrdý, může to muže zázračně povzbudit, ať je zkušený sebevíc,“ dál popisuje sexuální poradce s tím, že nějaká nervozita nebo nejistota v tom, co děláte, není úplně na místě.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Rozhodně dejte partnerovi najevo, že se vám to líbíFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Jakmile se totiž žena s mužem ocitne v posteli, je pro ni partner tím nejlepším zdrojem poznatků. Stačí se jen vyptávat a následně dělat to, co se mu líbí. Ostatní přijde samo. Akorát pozor na všeobecné omyly.

Riziko špatného obchodu

„Chyby, jež ženy nejčastěji dělávají, spočívají v tom, že penis nedrží dostatečně pevně, že pohyby provádějí v příliš pomalém rytmu a že penis celkově drží nevhodně. Taky je nutné zkoušet nejrozmanitější techniky. A před mužem masturbovat. Pro většinu z nich je to velký zážitek. Když jej to bude rozpalovat, použijte na sobě vibrátor,“ uzavírá Glenn Wilson.

Tak co, ještě pořád máte pocit, že nutně musíte ovládat tajná umění striptérek a prostitutek, aby z toho váš muž vůbec něco měl? Pokud ano, tak čtěte znovu od začátku…

A co je v posteli důležitější právě pro vás? Zapálení a touha, nebo naopak techniky a nápady?

Reklama

Načítám