Hlavní obsah

Sex jinak: Pět způsobů, jak prožít vyvrcholení bez dotyku

Foto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

Foto: Iakov Filimonov, Shutterstock.com

Reklama

Je to něco jako yetti. Nikdo ho nikdy neviděl, ale prý existuje. Co nebo kdo? Vyvrcholení bez doteku! Jak ho dosáhnout a proč hrají důležitou roli i speciální meditační tóny?

Článek

Orgasmus bez doteku. Proč ne? Koneckonců, dal by se popsat jako zážitkový. „Je to ‚pouze‘ jakési hnutí mysli. Výrazné tělesné projevy se sice nedostaví, přesto má žena silný emoční zážitek, náhle vzniklou euforii, katarzi rozkoše, prožije i totální sounáležitost s partnerem,“ popisuje tento výjimečný stav sexuolog Zlatko Pastor. Hezké, ovšem jak se dá k orgasmu bez rukou „propracovat“? Zkuste těchto pět tipů irského sexuálního kouče Seana Jamesona.

1. Pomocí myšlenek

„Může to znít trošku bláznivě, ale někteří lidé skutečně mají orgasmus tehdy, když o něm usilovně přemýšlejí,“ popisuje odborník na svém blogu. Upřesňuje, že tento proces zahrnuje hluboké dýchání, představivost a popřípadě vizualizaci otevírání čaker. Jelikož se jedná o energetické typy orgasmů, je třeba absolutní uvolnění. Vypomoci si lze erotickým meditačním cédéčkem nebo videem.

Třeba zvuky moře umocní vaši představivost, zatímco dojde ke stupňování vzrušení. Často pomáhá i sexy terapie čichem, neboť právě čich má v erotice nesmírný význam a sehrává, ať už si to člověk uvědomuje, či nikoli, důležitou roli. Použijte parfém, se kterým se pojí nějaký příjemný erotický zážitek, přičichněte k milencovu nošenému tričku a nechte se unášet chlípnými představami. Kdo ví, kam vás zavedou…

2. Vyvoláním sexy pocitů ve spánku

Probudíte se s velmi příjemným pocitem erotického uspokojení. Že byste prožili orgasmus ve spánku? I to se může stát! Před spaním se soustřeďte na erotické scény, které vás obvykle vzrušují, nebo dlouho toužíte po jejich naplnění. Tak naladíte mysl a pak si párkrát zopakujte, že chcete prožít orgasmus ve spánku: „Tuto noc prožiji neuvěřitelně hluboké vyvrcholení.“ Ostatně, podobné afirmace se hodí vždy.

Foto: GRSI, Shutterstock.com

orgasmus bez dotekuFoto: GRSI, Shutterstock.com

3. Za podpory binaurálních tónů

Už jste někdy slyšeli o binaurálním rytmu čili sluchové iluzi? Je to forma hluboké meditace a podle kouče Seana Jamesona během poslechu binaurálních tónů lze mít orgasmus jedna báseň. Stačí si stáhnout nějakou nahrávku, kterých na internetu koluje spousta, nasadit si sluchátka a zaposlouchat se. Jedna, dvě, tři…

4. Během erotické hypnózy

„Hypnóza není jen o tom, že vás někdo zmanipuluje. Může vám představit nový způsob, jak dosáhnout vyvrcholení. Akorát si žádá zkušeného praktika, který vás povede. Můžete se porozhlédnout po někom, kdo je uznávaným odborníkem a specializuje se právě na erotickou hypnózu,“ navrhuje Sean Jameson. Inu, taky způsob, jak objevit nové dimenze.

5. Při cvičení

U stolu v práci, tajně v rohu místnosti? Ano, údajně i tohle jde. Zatínání svalů pánevního dna společně s nějakou sexy vizualizací a dostatečně silným vzrušením udělají divy. Takže, stáhnout, povolit... A podle potřeby opakovat do té doby, než si budete připadat absolutně slastně (nebo šťastně).

„Tyhle experimenty jsou skvělé. Ve skutečnosti se jedná o jakési koření života, které může být zvlášť žádoucí, pokud žijete v dlouhodobém vztahu. Soustředění se na orgasmus je cesta. I cesta je cíl. Mějte z ní radost,“ uzavírá kouč a dodává, že ne každému se povede něco tak netradičního, jako je „hands-free orgasmus“. V případě neúspěchu si z toho nedělejte hlavu. Vždy se přece můžete vrátit k osvědčeným metodám masturbace.

A jak to vidíte vy? Myslíte, že orgasmus bez doteků je reálný?

Reklama

Související témata:

Načítám