Hlavní obsah

Sex ňadry z vás udělá sexuální bohyni!

Foto: Thinkstock

Prsa skrývají ohromný potenciál, a to nejen mateřskýFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ňadra hýbou světem… Respektive tím, co mají pánové v kalhotách. Tak jim, milé dámy, dopřejte nejenom slastné podívání, ale i akci! Vyndejte své přednosti a ukažte svému milému, jaká síla se v nich skrývá! Prsní sex ho naprosto ohromí!

Článek

Prsa jsou symbolem ženy, o tom žádná. Ač nemáme nic proti chlapeckým hrudníkům typu sázených vajec na talíři (i ty totiž mají své obdivovatele), dnes se zaměříme spíš na ta ňadra, která mohou pánům po jejich stisknutí k sobě nabídnout žlábek pro uspokojení jejich penisu.

Kdy je vhodná doba na prsní sex?

Tato nekoitální praktika se nazývá titty fucking a spočívá ve stimulaci mužské chlouby ženskými prsy, a to při předehře, náhlé rychlovce, nebo když samotný styk není možný (během menstruace, v období po porodu a podobně). Obvykle se kombinuje s orálním sexem, což působí i jako prevence podráždění jemné kůžičky na penisu – čím více slin, tím lepší klouzavé pohyby. Dost ale teorie, přejděme k akci!

On nahoře

Vy si lehnete na záda, on nad vás poklekne a umístí penis mezi prsa. Jeden z vás je rukama stiskne k sobě tak, aby jeho mužství nic nebránilo ve „skluzavkové krasojízdě“. Zatímco penis bude obšťastňovat vaše prsy v rytmu dvoutaktové hudby a ve směru nahoru a dolů, vy můžete ústně promlouvat k varlatům.

Foto: Thinkstock

Přiveďte muže svými ňadry k naprostému vrcholuFoto: Thinkstock

Proč to takhle bude milovat? Může se libovolně naklánět, řídit si tempo a přitom vidět váš výraz. A jestli je šikovný, tak dokonce i dráždit vaše bradavky.

Proč se to bude líbit vám?Díky pohodlné pozici se vyhnete bolesti za krkem. Navíc je pro vás snadné udržet svá ňadra „pohromadě“.

Esíčko

Lehnete si na bok čelem k sobě, přičemž se milenec posune o trochu výš, aby se penisem přesně dotýkal rýhy mezi vašimi prsy. Maximálně se přitulíte k sobě (při silném stisku k partnerovým genitáliím již nebude potřeba tolik fixovat ňadra rukama). A můžete začít s hrudníkovou hymnou!

Proč to takhle bude milovat?Pokud ho sem tam překvapíte vystrčením hbitého jazyka nebo jemným poškrábáním varlat, ke kterým je v této pozici skvělý přístup, uzná vás za bohyni.

Proč se to bude líbit vám?Moc se nenadřete, neboť vám k udržení vaší chlouby postačí jen jedna ruka. Větší kontakt „tělo na tělo“ (tulení) pro vás může být příjemné.

Vy nahoře

Milenec si lehne na záda, vy pokleknete nad jeho klín a ňadry semknete pyj. Lze i bradavkami přejíždět po partnerově břichu či stehnech, jejich hroty penis „poplácat“ a podobně. Důležité je opravdu prsy důkladně tisknout, protože tato poloha není pro ženu jednoduchá. Nejspíš se vám i několikrát po sobě stane, že se pyj neudrží na svém místě. Cvičení však dělá mistra.

Proč to takhle bude milovat? On v pozici pasivního pozorovatele, bude mít nádherný výhled na celou akci.

Proč se to bude líbit vám? Aktivní role ve vás vzbudí touhu pohrát si s ním jako kočka s myší!

Horké křeslo

Muž si sedne na židli, okraj gauče nebo postele, vy si kleknete mezi jeho nohy. Předkloníte se a svá dvojčata propůjčíte k neřestem. Začnete pomalými, souvislými pohyby a postupně zintenzivníte stisk a rychlost. Abyste se někde nezasekla jako naše České dráhy, mažte a mažte lubrikantem! Více se o něm dočtete zde.

Proč to takhle bude milovat? Volnýma rukama se může dotýkat toho, co mu působí takovou rozkoš.

Proč se to bude líbit vám?Jeho vyvrcholení máte v moci pouze a jen vy. K vlastnímu uspokojení je možné přikleknout si na vibrátor.

Orgasmus? Na tělo!

Jestli si lámete hlavu s tím, kam půjde jeho sperma, máte dvojí možnost. Buď se uvolíte k úschovně ve svých ústech, nebo milenci nabídnete odhalenou pokožku. V případě, že je penis do poslední chvíle drážděn ňadry, sperma se obvykle rozdělí do dvou částí, takže pokape obě strany vašeho krku. Tento úkaz je označován jako „perlový náhrdelník“. Budete-li si ho chtít navléknout, on určitě protestovat nebude…

Stejně jako když si svá ňadra ozdobíte něčím výjimečným: více zde.

Reklama

Související témata:

Načítám