Hlavní obsah

Sex s cizincem? Vyzkoušejte chlapa z Balkánu!

Reklama

Zažil ho skoro každý. A kdo tvrdí, že ne, pak ho to určitě na nějaké dovolené čeká. Sex s cizincem! Myšleno s mužem nebo ženou. Tohle téma před několika dny řešily s posluchači moderátorky Dámského klubu rádia Frekvence 1. Jedna z nich, Aneta Christovová, sama s cizincem žije, a tak i ona měla k tématu co říci.

Článek

Současným přítelem Anety Christovové je rodák z ostrova Mauricius, který se jmenuje Prince. „Prince je čokoládovej, ale úplný černochy jsem měla před pár lety. Taky jsem žila 10 let v Bulharsku a chlapy z Balkánu velmi doporučuju,“ řekla Aneta. A co radí těm, kteří by si také chtěli užít jako ona? „To chce chodit do centra dění. Buď hodně cestovat, a nebo chodit tam, kde se ty menšiny schází,“ dodala Christovová.

Ostatní její kolegyně z Dámského klubu rádia Frekvence 1 Linda Finková a Vlaďka Pirichová sex s cizincem nikdy nezažily. „Já jsem žádného neměla, ani Slováka,“ prozradila Linda, manželka televizního baviče Richarda Genzera. A Vlaďka? Ta ještě na škole potkala svého manžela Dušíka a od té doby je mu maximálně věrná. Alespoň to tedy tvrdí…

A co na téma Sex s cizincem napsali do Dámského klubu posluchači rádia Frekvence 1:

Veronika: „Chodím s cizincem z Ukrajiny skoro dva roky a máme sex několikrát do týdne. Má ho lepšího a je vášnivější než všichni Češi, co jsem měla."

Martin: „České holky mě už nebaví, proto chodím s Mongolkou. Ten sex je jako sen. Prostě u toho ječí, až si někdy říkám, že otravuje sousedy."

Pavel:„Měl jsem Chorvatku a řeknu vám, že takovej pornofestival jsem už nikdy nezažil!"

Lucie: „Já mám rok a půl milence Rumuna, a na sex s ním nemám slov. Od začátku tvrdí, že nebudu chtít už nikdy Čecha. A to je pravda!"

Neznámý autor: „Měl jsem krátký vztah s Němkou a můžu říct, že nic horšího jsem nezažil. Nikdy víc! Raději teplé pivo než studenou Němku."

Helena:„Na sex s cizincem nezapomenu, byl s Maďarem v tehdejší NDR a byl můj první."

Pavka: „Měl jsem sex s malinkatou Korejkou. Byla super! Jediné, co mi trošku vadilo, že u toho mňoukala jako kočka."

Amálka: „Mám doma Makedonce a sex s ním je super! Balkánci jsou temperamentní a pozorní milenci i po 15 letech."

Ivča:„Měla jsem v mládí fantastický sex se žhavou čenoškou. Jsem na chlapy, tohle byl experiment, na který často při sexu vzpomínám. Prostě úžasný!"

Pepík: „Při montáži na Kubě byly sexuální hody. Jednou mulatka, druhý den černoška, třetí Španělka. Nestačil jsem je odhánět! No ráj na zemi."

Dušan:„Měl jsem rok Řekyni, tři Američanky, pět Slovenek a pár Češek. A je jedno, odkud jsou. Nejlepší jsou ale s malejma prsama. Jsou aktivnější a zábavnější při sexu."

Dámský klub vysílá rádio Frekvence 1 každý všední den mezi 10. a 12. hodinou. Více o pořadu najdete na webové stránce damskyklub.frekvence1.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám