Hlavní obsah

Sex: Zahrajte si na smyslnou gejšu! Proč milování s ní muže tolik láká?

Foto: Profimedia

Chcete ho dostat do kolen? Staňte se mu dokonalou společnicí po vzoru japonských gejš!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak trochu jiné milování? Zkuste to po „gejšovsku“. Milenka, která má v popisu práce chovat se submisivně a smyslně zároveň, je snem každého muže – i toho vašeho. Tak mu dejte, po čem touží…

Článek

Gejša? Kdo je to? Krásná, inteligentní žena představující symbol Japonska, jejímž hlavním posláním je bavit muže – tancem, zpěvem, ale i jiným uměním. V současnosti by se její „úkol“ dal přeložit tak, že plní pánská přání tajemným stylem.

Však tyhle dámy odjakživa znaly hodně triků a tipů, jak flirtovat a svádět, z nichž některé se dají praktikovat i v současném světě. Takže, chcete vědět, jak dobýt mužská srdce? Zahrajte si na jednu z nejsvůdnějších bytostí na světě.

Jednoduchá příprava umocní atmosféru

Pravá gejša obvykle volí spodní prádlo ze saténu nebo hedvábí. Vhodný je i vzdušný župan (kimono) s pantoflemi nebo sandály. Typický je bílý make-up, nicméně vy se soustřeďte na vymalování svých rtů červenou barvou (použít můžete i lesk).

Máte-li dlouhé vlasy, zauzlujte je tak, aby krk byl jasně viditelný, tedy aby zbyl prostor pro fantazii. Místo mízy vonných stromů smíchané s trochou oleje použijte lak na vlasy, nebo si rovnou obstarejte moderní paruku. (Pečlivky si do ní mohou zapíchnout i dvě tyčinky napodobující vlásenku kogai, pomůcku podobnou jídelní hůlce).

Nezapomeňte použít parfém nanesený na pulzující části těla (krk, zápěstí, za ušima…). Pak vyberte jednu část bytu nebo domu, která vám poslouží jako centrum slasti. Rozmístěte pár svíček, zapněte tichou hudbu, na zem pohoďte měkké polštáře. Můžete připravit i malé pohoštění. (Třeba ovoce a zelený čaj. Nejdřív se nabízí milenci.)

Foto: Profimedia

Gejša je přitažlivá i tím, že je na první pohled vidět, jak dokonale se stará o své těloFoto: Profimedia

Všechno začíná u očisty

Poté se soustřeďte na přípravu uvolňující koupele s přídavkem levandulového nebo jasmínového oleje. Partnera do ní položte, umyjte ho od hlavy až k patě, osušte, zabalte do nahřátého županu a zaveďte do vybrané místnosti. Tam mu poskytněte masáž, a to takovým způsobem, aby byl polichocen. Dávejte mu najevo, jak vám jeho přítomnost dělá dobře. Dívejte se na něj s láskou a uznáním, zatímco se budete dotýkat jeho ztuhlých ramen nebo šíje.

Vy jste aktivní, on pasivní. Samozřejmě, že nejspíš neodolá a bude se vás snažit dotýkat. Dovolte mu to, ale průběh milování mějte ve svých rukou.

Ve vhodný čas (dejte na svoji intuici) ho polibte a zadívejte se mu do očí s plnou odevzdaností. Při milování se zbavte všech rušivých myšlenek, nemějte žádné negativní poznámky a snažte se svého milence chválit. A co když nevíte, co přesně dělat? Jako vodítko vám poslouží pochopení jednotlivých etap milování „po gejšovsku“.

Foto: Profimedia

Dopřejte mu koupel, masáž, a hlavně nikam nespěchejte!Foto: Profimedia

Tahák v nouzi

Při předehře se nespěchá, nýbrž relaxuje. Gejša se chová tak, že se každý muž touží dostat do její péče, a jen tak mimochodem, je hrdá na svůj rozkrok. Uvolněně si hraje a užívá si to. Při masáži krku popisuje do ucha to, co přijde za chvíli, nestydí se vyjadřovat svoje touhy ve stylu „jin je ženská energie, jang je mužská energie. Toto se v harmonii doplňuje, nesoupeří spolu“.

Gejša si taky hraje s polibky, teplým vzduchem a symfonií jazyka. V horkých dnech, které právě přicházejí, gejša chladí milence foukáním na jeho nahé tělo a využívá k tomu kapky vody rozlité na nejcitlivějších částech těla (například zápěstí, vnitřní strana stehen) nebo led uložený v ústech.

Jsem gejša. Těší mne

Na hrudníku, na břiše, všude je jí plno. Tahle milenka nechá partnera, aby obdivoval její tělo, a když dojde na samotný pohlavní styk, zakládá si na vystřídání několika poloh, přičemž se během milostného setkání několikrát zadívá svému milenci do očí (vyjádří svoji náklonnost a lásku). Může právě tohle někdo nemilovat? Je více než pochopitelné, že muži tají…

A jak to máte vy, používáte nějaký ze sexy triků gejš?

Reklama

Související témata:

Načítám