Hlavní obsah

Sexuální hrátky: Nažhavit a nechat být! Tohle ho uvede do varu

Foto: carlo dapino, Shutterstock.com

Foto: carlo dapino, Shutterstock.com

Reklama

Navnadit, nechat čekat, vydráždit a přivést skoro až na hranici zoufalství? Zvyšujte jeho sexuální napětí svým nezájmem i dravostí. Tohle chlípné léto jen tak z hlavy nevymažete!

Článek

Nahazování udičky a její následné vytahování z vody? Tak nějak by se daly charakterizovat škádlivé partnerské hry, jejichž úkolem je dráždit partnera a tvářit se, že o něj sexuálně nestojíte (aspoň chvíli). Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu o nich říká, že se mnohým zdají hloupé. Ale je to jen proto, že jim nerozumějí.

„Sexuální napětí je přitom jedním z důvodů, proč se milenci cítí výjimečně – a je jim spolu krásně,“ popisuje na svém blogu s tím, že hry na odmítnutí a „trápení“ jsou jednoznačně kreativní a mohou přinášet intenzivnější orgasmy. Čím začít?

Když ptáčka lapají

Jeden den si na sebe vezměte něco sexy, ale nenechte, aby se vás dotýkal. Pošlete chlípnou textovou zprávu nebo se nechte pozvat na oběd a svěřte se, že na sobě nemáte kalhotky. Nakloňte se a nechte vaše ňadra, aby se dotkla jeho obličeje, a poté položte ruku na jeho rozkrok. Jen tak, ledabyle. Tohle všechno zajistí, že „motor poběží“. Dejte tomu pár minut či hodin a postarejte se, abyste spolu zůstali sami.

Zavažte mu oči, chvíli v jeho přítomnosti masturbujte, ale stále ho nepouštějte blíž k sobě. Můžete se projevit i jako domina, která má ráda věci po svém. Pár minut ho škádlete rukou či ústy, ovšem s přesvědčením, že o jeho orgasmu rozhodujete pouze vy. Pakliže už v této fázi bude mít náběh na vyvrcholení, se stimulací přestaňte a potrestejte ho za nevhodné chování. Třeba těmito čtyřmi způsoby.

Foto: Nemanja Novakovic, Shutterstock.com

Hry na svádění a odmítání můžete hrát hodiny a hodinyFoto: Nemanja Novakovic, Shutterstock.com

1. Hoďte si mincí

Panna, nebo orel? Nechte minci rozhodnout, jestli milence ke zdárnému konci dovedete, či nikoli. Když bude mít smůlu, určete, kolik minut ještě musí vydržet bez orgasmu. Zvažujte, co si zaslouží.

2. Dejte mu úkol

„Pro ty, kteří se nechtějí spoléhat na štěstí, je tu další varianta. Poučte muže, že musí držet deset minut ruce za hlavou. Jako když se vzdává. Vy zatím dělejte všechny ty špatné věci, včetně orálního sexu. Pokud partner pravidla poruší a dotkne se vás, jeho orgasmus bude aspoň prozatím zamítnut,“ dál popisuje Sean Jameson a dodává, že tento úkol se dá snadno upravovat.

Použijte nepřetržitý oční kontakt, za každé pohnutí uštědřete malý výprask, nebo přestaňte se stimulací a požádejte třeba o dvouminutový orální sex ve svůj prospěch. Každá úloha, která vyžaduje trochu soustředění a zůstává na fyzické úrovni, je dobrá.

3. Hra na červené a zelené světlo

Přes den dostal pozvánku v podobě škádlivých textovek či chlípné fotky? Zahrajte si na červené a zelené světlo. Zelená znamená, že si s vámi může dělat, co uzná za vhodné, červená signalizuje stopku. Nerespektuje pravidla? Jeho problém. Orgasmus totiž dostane jen v případě, když vy vyhlásíte zelenou. Bude se muset přizpůsobit, nedá se nic dělat!

4. Nastavte limit

Vyberte si, jak chcete dráždit (prsty, hračkou, ústy). Jestli vám milenec neposkytne orgasmus v určeném časovém horizontu, ani vy se nebudete snažit (použijte stopky na telefonu nebo kuchyňskou minutku). Základem však je, aby protistrana dostala šanci. Vyvrcholení se nebraňte. A jestli milenec úplně selže? Opravná zkouška druhý den to jistě zachrání. Rozhodujete zase jenom vy… I o čase. Zajímá vás, jak dlouho by měly tyto dráždivé hry trvat?

Záleží na konkrétních činnostech. „Tyto aktivity nabízejí kratší období stimulace, ale pokud máte čas, můžete si s milencem hrát hodiny a hodiny,“ ještě apeluje Sean Jameson a dodává, že umění trápení a vstřícnosti vyžaduje rovnováhu. Když ji najdete, prožijete úžasný sex. Pamatujte ale, že nejdřív milence musíte nechat, aby žadonil… Jak říká britská sexuoložka Tracey Cox: „Dokonce i muži, kteří mají erekci už jen z toho, když hodí minci do herního automatu, nemohou popřít, že podobné erotické škádlení dodá jejich prožitku ze sexu tu správnou jiskru.“ Amen.

A co vy, škádlíte partnera hraným odmítáním?

Reklama

Související témata:

Načítám