Hlavní obsah

Ženská nadvláda v sexu? Takhle se to mužům v posteli líbí!

Foto: Eviled, Shutterstock.com

Foto: Eviled, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co pro vás znamená nadvláda v sexu? Jestli jste jako většina, možná si hned představíte něco extrémního, jako jsou třeba biče, řetězy a tresty. Ovšem nadvláda nemusí být vůbec vyhrocená. Naopak. Vložte do ní smyslnost a něžnost – milenec vás umačká blahem!

Článek

Nadvláda jako taková je ve skutečnosti často spojovaná se smyslností – bez sebemenších známek bolesti. Jak říká sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu, výměna energií dvou lidí nikdy nemusí být tvrdá ani zdánlivě krutá. Právě on na svém blogu popisuje, jak by se hry na „tresty a odměny“ vlastně měly hrát.

I náznaky stačí

„Smyslná nadvláda, kterou muži milují, se zaměřuje na pocit. Takže klidně pro začátek můžete přetáhnout přes svého partnera kus kožešiny, hedvábí či saténu. V podstatě ale existuje mnoho nástrojů, díky nimž můžete být na koni, kdykoli si přejete,“ objasňuje zmíněný kouč a přidává další tipy.

- Srolujte látku, tričko nebo kravatu a aspoň na oko mu znehybněte ruce. Ostatně, třeba i takové manžety fungují naprosto skvěle. Ačkoliv se z nich partner může snadno dostat, stále vytvářejí dokonalou scénu.

- Léto nahrává hrátkám s ledem. Vezměte jednu kostku a soustřeďte se na jeho bradavky a genitálie. Nebo si ji vezměte do úst a proveďte orální sex.

- Peří a srst? I tyhle věci vytvářejí jemný, příjemný pocit, který je stejně lehký jako vzduch.

- Masážní svíčky vyrobené z kokosového oleje se taví při nízké teplotě, přičemž i teplota těla způsobuje určité tání. Proklouzněte „do těla“ svého partnera a dejte mu dynamickou a zároveň relaxační masáž.

Foto: oneinchpunch, Shutterstock.com

I smyslná nadřazenost může být romantická a emocionálníFoto: oneinchpunch, Shutterstock.com

Pobavíte se oba

„Samozřejmě existuje spousta dalších objektů, které můžete použít pro smyslnou nadvládu. A opečovávat se jimi dají všechny smysly. Koneckonců, i vy se můžete obléct do spodního prádla nebo kostýmu, který vám pomůže dostat se do role,“ dál vysvětluje Sean Jameson s tím, že mnoho smyslných dominancí se soustřeďuje na potěšení „poddaných“, ale i nadřazenost může být romantická a emocionální.

S tím souhlasí i britská sexuoložka Tracey Cox, podle níž pánové milují, když je podobně dravými způsoby „zneuctíte“. Jsou totiž rádi, že se zbaví zodpovědnosti za průběh i kvalitu milování. A podmanění ženou je neskutečně vzrušuje! Co Tracey Cox doporučuje v rámci smyslné nadvlády?

Říkala jsem ti, abys nezlobil

Posaďte milence na židli, k ruce si vezměte šátek nebo kravatu a nasaďte jedovatý úsměv. Hned, jak jej přivážete (nezapomeňte, že mu v žilách musí pořád kolovat krev, jinak nedosáhne erekce – a o nutnosti přísunu krve do srdce ani nemluvě), pusťte se do jednoho z těchto scénářů: masturbujte před ním a hlasitě sténejte, zavažte mu oči poloprůhledným šátkem a pár vteřin vůbec nic nedělejte, hlaďte ho tam, kde to má nejradši, nakrmte ho jahodami nebo šlehačkou.

Párová terapie bez investic

„Přejeďte mu svými rty přes ústa, ale nedovolte mu, aby vás políbil. Na chvíli si vezměte jeho penis do úst, pak se rychle přesuňte výš a začněte ho líbat na krku. Sedněte si na něj a nechte penis vklouznout na kraj pochvy. Pak hned vstaňte a odejděte,“ doslova popisuje Tracey Cox s tím, že cílem je zvýšit partnerovo sexuální napětí, ne ho dohnat k nervovému šoku. Na závěr ho proto odměňte bouřlivým vyvrcholením. A příště, po pár romantických schůzkách, zase akčně zaútočte.

„Podle mých zjištění smyslná nadvláda je často uplatňována mezi manželskými páry, které mezi sebou mají silnou vazbu,“ dodává na závěr Sean Jameson. Tak se nebojte přistoupit na falešně drsnou hru, ve které hlavní roli dostane třeba otrok. Posílí to váš vztah, lépe se zaměříte na potřeby svoje i partnerovy a sdělíte si svá přání jasněji než kdy dřív.

A jak to máte vy? Svazujete, poutáte, zavazujete oči?

Reklama

Související témata:

Načítám