Hlavní obsah

Sexuální hrátky s kalhotkami

Foto: Thinkstock

Kalhotky můžete použít v mnoha situacíchFoto: Thinkstock

Reklama

Kalhotky. Dají se použít v mnoha situacích, kdy po ruce nemáte nic na svazování, potřebujete peníze nebo máte chuť na něco sladkého! Díky nim se taky milenec neztratí. Jako kompas fungují skvěle!

Článek

Dámské kalhotky symbolizují sex, jelikož jsou nejblíže ženskému pohlaví, a tudíž pro muže představují poslední překážku v honbě za milostným zážitkem. Tenhle mnohdy miniaturní kousek oděvu stačí vystavit před jejich zraky, a už jim v hlavě běží lechtivé představy. Nejen že tedy na sex navnadí, ale jejich variabilita nezná mezí. Chcete znát 9 situací, ve kterých vám budou kalhotky více než užitečné?

Využití prvé: Lechtivý dárek

Usmiřovací sex, pozvání k milostnému setkání, první krok předehry? Stačí svoje kalhotky zabalit do červené krabičky, ovázat stužkou a poslat mu je do práce se vzkazem, ať si tenhle balíček rozbalí, až bude absolutně sám (jeho šéf by si to mohl špatně vyložit). Kalhotky jako dárek se hodí i tehdy, když máte s milencem za sebou vášnivou noc. Na lístečku pak stojí: „Těším se na příště." Opravdové erotické labužnice ještě připojují důvod, proč svůj kousek oděvu zasílají: „Pozornost za včerejší skvělý orální sex. Bude dnes opakování?"

Využití druhé: Pomůcka na svazování

Bondage je formou sexuálních hrátek, která osloví i ty, kteří ji nepovažují za svůj „životní styl“. Pro ohromení muže stačí, když ho položíte na bok, dáte mu ruce za záda, svléknete si kalhotky, které se pro tento účel skvěle hodí, a svážete mu jimi ruce. Nebo… Omotat mu tenhle kousek látky okolo penisu je taky fajn, protože se lehkým přiškrcením penisu zlepšuje erekce. V neposlední řadě se dají kalhotkami zakrýt oči místo pásky. Absence zraku zintenzivní vnímání ostatních smyslů. „Tak takové kreativitě jsem se jednou taky neubránil, bylo to vzrušující,“ říká Jenda.

Využití třetí: Stimulant penisu

Když mu vsunete jeho penis do prostoru mezi svoje kalhotky a holou kůži a párkrát se zavlníte v bocích tak, aby mu látka stimulovala špičku tajícího ledovce, určitě se mu to zalíbí. Prostě si ty kalhotky nechte aspoň chvíli na sobě a experimentujte s pohybem nahoru a dolů!

Foto: Thinkstock

Nechte si prádlo aspoň chvíli na soběFoto: Thinkstock

Využití čtvrté: Držák

Znáte tu situaci, kdy vám partner přidržuje nohy při sexu, aby se milování stalo pohodlnější? Už nemusí. Když si stáhnete kalhotky ke kotníkům, zajistí vám oporu raz dva. Lehněte si na záda a požádejte milence, aby si přiklekl na paty a přisunul si vás blíž k sobě. Vyšvihněte nohy nahoru a zahákněte mu je i s kalhotkami za hlavou. Je to příjemné zpestření, u kterého si budete připadat chlípně!

Stejně dobře, jako kalhotky přidržují nohy, udrží na místě i vibrátor nebo vibrační vajíčko. Volné ruce se pak dají využít pro jiné účely.

Využití páté: Facesitting

Facesittingje orální sex trochu jinak. Partner má váš klín v co možná největší blízkosti svého obličeje, protože jinak se ani takové sezení na něm nedá nazvat. Chcete to taky zkusit? Nechte si při něm kalhotky, ať mu chvíli trvá, než se jazykem probojuje na místa zaslíbená!

Využití šesté: Erotický kompas

Kdyby mu facesitting náhodou moc nevoněl, i když o tom se dá pochybovat, využijte svoje kalhotky pro trochu dominantnější hru. Svlékněte si je před ním a poklepejte jimi na místech na svém těle, zkrátka tam, kde chcete, aby vás jazykem dráždil. Berte svoje prádlo jako navigaci na erotogenní zóny!

Foto: Thinkstock

Není to ta nejlepší navigace na erotogenní zóny?Foto: Thinkstock

Využití sedmé: Termoregulátor

Přejíždění kalhotkami po těle je pro mnohé muže příjemné, zvlášť když využíváte protikladu tepla těla a chladu prádélka. Strčte kalhotky aspoň na hodinu do mrazáku a ve správnou chvíli je vytáhněte jemu pro potěšení, neboli vydejte se na tour de erotogenní zóny jeho těla. Druhý den odměňte zase sebe. Nechte si je na sobě a požádejte partnera, aby vám je jemně (!) polil šampaňským nebo vodou. Studený klín a jeho teplý jazyk udělají čáry máry fuk! A je z toho orgasmus! „Doporučuju," radí třicetiletá Míša.

Využití osmé: Zpeněžení

Na zálibě fetišistů se dá docela dobře vydělat, nevěříte? Použité kalhotky mohou vaši peněženku obohatit i o několik stovek. O tom, proč a za kolik je můžete střelit, se dozvíte v článku Sexy byznys: Použité kalhotky, který vás uvede do obrazu, co se cen a podmínek prodeje týče.

Využití deváté: Lascivní raut

Erotické obchody nabízí mnoho variant kalhotek, nad kterými se vám budou sbíhat sliny. Jedny jsou z čokolády, druhé z bonbonů. Když tedy nebudete vědět, co by, kalhotky spolu s partnerem snězte!

A co se svými kalhotkami děláte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám