Hlavní obsah

Přehlídka sexy superhrdinů: Nechaly byste se od nich zachránit?

Foto: isifa

Christian Bale je sexy! I v civiluFoto: isifa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou krásní, silní, svalnatí a neohrožení. Zachraňují svět, bojují proti zlu, napravují bezpráví. Jsou to superhrdinové! Pokochejte se pohledem na Top Ten nejvíce sexy nadpřirozených siláků.

Článek

Většina z nich má svou komiksovou předlohu. Toho pravého úspěchu se jim ale dostalo poté, co se objevili na filmovém plátně. Ano, mluvíme o všech těch Supermanech, Batmanech či Spidermanech. Tohle je deset sexy superhrdinů, které ztvárnili neméně atraktivní herci.

1. Henry Cavill alias Muž z oceli

Tento rok se v kinech objevilo další filmové zpracování legendárního příběhu o Supermanovi. Ve filmu Muž z oceli si skromného zachránce světa v typickém přiléhavém trikotu a rudé pláštěnce zahrál třicetiletý Henry Cavill. Od tohohle fešáka je radost se nechat zachránit, co myslíte?

Foto: archiv, isifa

Henry Cavill si střihl roli Supermana ve filmu Muž z oceli. A rozhodně mu to v ní slušeloFoto: archiv, isifa

2. Christian Bale alias Netopýří muž

Nejslavnějším Batmanem je pravděpodobně Michael Keaton, ovšem my jsme do naší sexy desítky vybrali Christiana Balea. Je mu devětatřicet a netopýří maska mu proklatě sluší! Přesvědčit se o tom můžete ve filmu Batman začíná, Temný rytíř či Temný rytíř povstal.

Foto: archiv, isifa

Christian Bale si zahrál Netopýřího muže a jeho tvář tak zakrývala maska. Vzhledem k tomu, jak pěkný to je chlap, je to celkem škodaFoto: archiv, isifa

3. Andrew Garfield alias Pavoučí muž

Klasický příběh o stydlivém středoškolákovi, který se mění v pavoučího muže, šplhá po mrakodrapech a vystřeluje pavoučí vlákna, aby porazil zlo, byl zfilmován také již několikrát. Loni se do kin dostal snímek Amazing Spider-Man, kde si roli superhrdiny střihnul třicetiletý Andrew Garfield. Nám se líbí jeho rošťácký úsměv a sexy strniště.

Foto: archiv, isifa

Andrew Garfield není typický hezoun a lamač dívčích srdcí. Ale uznejte, že jeho úsměv sexy jeFoto: archiv, isifa

4. Brandon Routh alias Superman

Příběhy o Supermanovi jsou taková klasika, že není důvod, proč by se v desítce sexy superhrdinů nemohl objevit podruhé. Tentokrát nás zaujal Brandon Routh, který bojoval proti zlu ve filmu Superman se vrací z roku 2006. Jeho široký úsměv a uhrančivý pohled, to je tedy něco!

Foto: archiv, isifa

Další Superman, tentokrát v podání Brandona Routha. To je ale kus hezkého chlapaFoto: archiv, isifa

5. Chris Hemsworth alias Thor

Je to bůh a rebel zároveň. Thor je domýšlivý božský synek, kterého jeho otec za trest zbavil nadpřirozených schopností a poslal ho na Zem mezi obyčejné smrtelníky. Lidmi Thor nejdřív opovrhuje, pak se mu mezi nimi začíná líbit (slabost má samozřejmě především pro jednu z ženských hrdinek), ale na lásku není moc čas. Musí totiž porazit svého bratra, který chce jeho i celou Zemi zničit. A tohohle sexy drsňáka si zahrál dokonalý Chris Hemsworth.

Foto: archiv, isifa

Bůh a rebel v jednom. Co víc si od chlapa přát. Chris Hemsworth je prostě dokonalý, v civilu i jako ThorFoto: archiv, isifa

6. Robert Downey Jr. alias Iron Man

Není to žádný super hrdina z jiné planety či mladík, který získal nadpřirozené schopnosti díky kousnutí pavoukem a podobně. Je to obyčejný chlap! Chytrý vynálezce a zbrojař, který sám sobě vyrobil speciální kovový oblek, jakési super brnění, které ho činí nepřemožitelným. A tohohle chlapa se vším všudy si už ve třech pokračováních zahrál Robert Downey Jr.

Foto: archiv, isifa

Robert Downey Jr. exceloval v roli Iron Mana. Dobře vypadá i v civilu, v roli drsného vědce mu to ale sluší o fous vícFoto: archiv, isifa

7. Chris Evans alias Human Torch

Je to obyčejný kluk, který se náhodou přimotal do kosmické bouře, která mu navždy změnila DNA. Stala se z něj živá pochodeň, tedy muž se schopností vzplát, kdykoli je potřeba. Tohohle super hrdinu ztvárnil roztomilý Chris Evans. Kochat se pohledem na jeho žhavé tělo můžete ve dvou pokračováních Fantastické čtyřky, případně ve filmu Avengers.

Foto: archiv, isifa

Chris Evans jako lidská pochodeň. No, je pravda, že řada dívčích srdcí se při pohledu na něj ocitne v jednom ohniFoto: archiv, isifa

8. Wesley Snipes alias Blade

Napůl člověk, napůl upír. Blade v podání Wesleyho Snipese nemá původ v komiksu, ale místo mezi Top Ten superhrdiny si rozhodně zaslouží. Ve filmové trilogii se koneckonců nesnaží o nic menšího než o záchranu světa před krvelačnými upíry.

Foto: archiv, isifa

Wesley Snipes se proslavil rolí Bladea, který je napůl člověk a napůl upír. Kousnutí od něj by ale rozhodně stálo za toFoto: archiv, isifa

9. Mark Ruffalo alias Hulk

Pravda je, že obří, zelený a zuřivý Hulk není příliš sexy. Ve filmu Avengers se tenhle vědec, který se díky silnému ozáření mění právě v nebezpečné monstrum, zasadí o dobrou věc, tedy o záchranu světa, o odvrácení světové katastrofy. A to sexy je! Stejně jako herec Mark Ruffalo.

Foto: archiv, isifa

Mark Ruffalo ztvárnil obřího, zeleného a rozhodně ne sexy Hulka. Ani v civilu to není žádný manekýn. Přesto je to velký sympaťák, což se nám líbíFoto: archiv, isifa

10. Hugh Jackman alias Wolverine

Je to vlastně mutant, ale zato proklatě přitažlivý. Žádný uhlazený hezoun, panáček v upnutém trikotu, ale opravdový drsňák! Wolverine v podání Hugha Jackmana je obdařen zázračnou schopností regenerace a také obřími drápy na rukou. A je prostě k sežrání!

Foto: archiv, isifa

Drsňák, z něhož jde strach, ale zároveň vás k němu něco přitahuje. To je Hugh Jackman v civilu i v roli WolverinaFoto: archiv, isifa

Napadá vás ještě nějaký další sexy superhrdina?

Načítám