Hlavní obsah

Sexy zadek? 5 vychytávek, jak oblečením vytvarovat pěkné pozadí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ať už je vaše pozadí jakékoliv, zaslouží si, aby vypadalo co nejlépe. A my víme, jak na to – poradíme vám, co si obléknout, aby byl váš zadek odteď už vždycky sexy.

Článek

Pacientky, které žádají plastické chirurgy o implantáty do svého pozadí, už nikoho nepřekvapí. Kim Kardashian a její sestry se zasloužily o to, že momentálně nejžádanější postava je ta ve tvaru přesýpacích hodin. Ať už vy máte zadek plochý, kulatý, pevný, ve tvaru jablka, hrušky, menší, nebo větší, s následujícími tipy bude vždy působit lépe.

Zvolte správné spodní prádlo

Dojem nejen z pohledu zezadu kazí kalhotky, které se nevzhledně zařezávají do boků. Nejlepší – i s ohledem na zdravotní důvody – je proto vybrat bezešvé, které vás nebudou nikde škrtit. Příliš těsné spodní prádlo není jen neestetické, ale navíc může způsobit podráždění kůže i bolestivé otlaky.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): tělové tvarovací kalhotky H&M, 399 Kč; khaki bezešvé kalhotky Intimissimi, 200 KčFoto: Archiv firem

Vysoký pas prokáže službu

I kdybyste měly postavu rovnou jako prkno, kalhoty či sukně s vysokým pasem jí dokážou opticky zalichotit – zvýrazní se tak totiž pas a boky. Zadek v takovém střihu vypadá kulatější, a tím pádem víc sexy. Vyberte si střih, který vám bude sedět tak akorát: nebude ani příliš těsný, ani volný.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): námořnicky modré kalhoty s vysokým pasem Mango, 499 Kč; béžové lesklé kalhoty Zara, 899 KčFoto: Archiv firem

V šatech na tělo přitáhnete pohledy

Nejste milovnice kalhot ani vysokého pasu? Pak sáhněte po šatech z bavlny, které kopírují křivky. Nejenže jsou na léto ideální variantou, ale jednoduchý model navíc podtrhne vaši siluetu. Jestli se bojíte, že odhalí třeba větší břicho, vezměte si pod ně stahovací prádlo.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): tělové šaty Pull&Bear, 349 Kč; černé šaty Bershka, 349 KčFoto: Archiv firem

Spolehněte se na tvarující legíny

Vytahané tepláky nenoste nikam: ani na doma, ani do posilovny. Vypadá to příšerně právě v oblasti zadku. Chcete se cítit přitažlivě i během činností, kde myslíte především na pohodlí? Pořiďte si pevné tvarující legíny.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): tvarující legíny Calzedonia, 849 Kč; černé stahující legíny Topshop, 580 KčFoto: Archiv firem

Podpatky místo fitka

Říká se, že nošením vysokých podpatků posilujete hýžďové svaly. Možná je to mýtus, ale pravda je, že na nich vypadáte hned lépe a váš zadek také: lehce se totiž zvedne. A k sexy vzhledu dopomůže i houpavá chůze, kterou vám podpatky propůjčí.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): boty na podpatku s pásky Baťa, 1199 Kč; kotníčkové boty na podpatku Zoot, 999 KčFoto: Archiv firem

Budou se vám naše tipy hodit?

Reklama

Související témata:

Načítám